Ραγίζει καρδιές η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Έχασα βίαια την μητέρα μου – Βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανα της, σώσαμε 7 ζωές»

Ραγίζει καρδιές η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Έχασα βίαια την μητέρα μου – Βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανα της, σώσαμε 7 ζωές»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη αναφορικά με την απώλεια της μητέρας της…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της η οποία ήταν δωρητής οργάνων αποκάλυψε πως χρειάστηκε να βάλει «μέσον» για να τα δωρίσει.

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως… Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του