Ποτέ Μην Κοιμάστε Με Ακουστικά: Διαβάστε Τι Έπαθε Ένα Νεαρό Αγόρι Που Κοιμήθηκε Όλο Το Βράδυ Με Ακουστικά Στα Αυτιά

Ποτέ Μην Κοιμάστε Με Ακουστικά: Διαβάστε Τι Έπαθε Ένα Νεαρό Αγόρι Που Κοιμήθηκε Όλο Το Βράδυ Με Ακουστικά Στα Αυτιά

Πολλά παιδιά και κυρίως έφηβοι έχουν το κακό συνήθειο να κοιμούνται με τα ακουστικά τους, καθώς αποκοιμώνται στη προσπάθεια τους να χαλαρώσουν με λίγη μουσική. Οι γιατροί προειδοποιούν για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για την ακοή.

Μαθητής κοιμήθηκε με τα ακουστικά και ξύπνησε κουφός

Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό που σίγουρα θα αφυπνίσει τους πάντες. Ένας μαθητής στην Ταιβάν έπεσε έβαλε μουσική, ξάπλωσε και τον πήρε ο ύπνος με τα ακουστικά. Το επόμενο πρωί ξύπνησε κωφός από το ένα του αυτί.

Όπως είπαν από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου πήγε, ήταν τυχερός που κατά τη διάρκεια του ύπνου του, το ένα ακουστικό βγήκε από το αυτί αλλιώς υπήρχε περίπτωση να χάσει την ακοή του και από τα δυο του αυτιά. Τώρα ο ίδιος ο μαθητής πρέπει να πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να ανακτήσει αν όχι όλη, μέρος της ακοής που έχασε.

Ο επικεφαλής ΩΡΛ του νοσοκομείου, ο γιατρός Χουιτζί, τόνισε πως κατά τη διάρκεια του ύπνου το αίμα κυκλοφορεί πιο αργά στο σώμα μας. Το ίδιο συμβαίνει και στα αυτιά μας. Όταν όμως υπάρχουν συνεχείς θόρυβοι στο αυτί μας, εκείνο πιέζεται για να ανταποκριθεί.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του