Πέτρινοι τοίχοι,πίνακες και μοντέρνα αισθητική:Το σπίτι των Σωτήρης Καλυβάτσης-Υρώ Λούπη μοιάζει με αρχοντικό απο άλλη εποχή

Σωτήρης Καλυβάτσης – Υρώ Λούπη | Σπάνια πλάνα από τα σπίτι των ηθοποιών

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μέχρι πριν λίγα χρόνια έμενε στο σκάφος του μέχρι να ερωτευθεί και να συζήσει  με την αγαπημένη του Ηρώ Λούπη σε ένα υπέροχο σπίτι.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος ο Σωτήρης Καλυβάτσης με σύνδεση μέσω skype. Ο ηθοποιός, που μέχρι πριν μερικά χρόνια έμενε μόνιμα στο σκάφος του, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της από το σπίτι στο οποίο κατοικεί με την Υρώ Λούπη εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια πλέον και παρόλο που δεν προβάλλουν συχνά την προσωπική τους ζωή, φαίνονται full in love.

Στον χώρο τους βλέπουμε πολλά μικρά διακοσμητικά στοιχεία, πίνακες και μικρά fancy αντικείμενα να στολίζουν κάθε γωνιά του σπιτιού, ενώ αναμφίβολα και οι δύο αγαπούν τον εποχιακό στολισμό των Χριστουγέννων. Τέλος, την παράσταση κλέβουν οι πέτρινοι τοίχοι που προσδίδουν μια essence άλλης εποχής.

Ακολουθούν τα πλάνα

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του