Πατέρας μένει στην αίθουσα τοκετού για να δίνει κουράγιο στη γυναίκα του αλλά τελικά λιποθυμάει ο ίδιος

Ο 29χρονος Ben λιποθύμησε την ώρα που κοιτούσε την σύντροφό του, την 23χρονη Amy, την ώρα του τοκετού ενώ προσπαθούσε να της δίνει κουράγιο..

Ο Ben, ο οποίος αποκαλύπτει το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Amy, αρχικά φαινόταν ήρεμος καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει την κοπέλα του με τον τοκετό.

Αλλά βλέποντας τον πόνο της, κατέρρευσε δραματικά στο πάτωμα, κάνοντας την Amy να φωνάξει: «Πέθανε!»

Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρεις μήνες πριν μείνει έγκυος η Amy.

“Είναι εξαιρετικά συναισθηματικός,” είπε η Amy για το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Ο Ben συμπλήρωσε: “Με έχει συγκλονίσει το πώς άλλαξαν τα συναισθήματά μου. Η Amy με άλλαξε και μ’ έκανε να συγκινούμαι εύκολα, αφού δεν μπορώ πλέον να παρακολουθήσω τηλεόραση χωρίς να κλάψω.”

“Απλά αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι δυνατός γι’ αυτήν.”

Καθώς η Amy σπρώχνει και σφίγγει τα δόντια, λέει στη μαία, «δεν μπορώ να το κάνω», ο σύντροφός της ξαφνικά σωριάζεται στο πάτωμα.

Ο Ben εξαφανίζεται από το βίντεο, παίρνοντας μαζί του το αναπνευστικό μηχάνημα και αναγκάζοντας τη μαία να καλέσει τους συναδέλφους της να τον βοηθήσουν καθώς εκείνη συνεχίζει να φροντίζει την Amy.

Η μητέρα συνέχισε να σπρώχνει χωρίς τον Ben – ο οποίος αργότερα σηκώθηκε και καλοσώρησε στη ζωή την κόρη τους, την Amber-Rose.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του