Παράδειγμα προς μίμηση: Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και δίνει ελπίδα σε 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας

Πόσο σημαντικό είναι να προβληθεί σωστά και οργανωμένα η καμπάνια του να γίνει κάθε άνθρωπος δότης μυελού των οστών. Μια απλή εξέταση μπορεί να αποτελέσει την ελπίδα και τον μεγαλύτερο σύμμαχο σε παιδάκι όπως το 6χρονο παιδί της συγκεκριμένης είδησης που δίνει μάχη με μία σπάνια πάθηση λευχαιμίας.

Συγκεκριμένα, ο Μηνάς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook δύο φωτογραφίες από το νοσοκομείο, γράφοντας πως θέλει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των social media για να παροτρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να γίνουν δότες μυελού τον οστών.

Η ανάρτησή του

«Σήμερα είχα την Ευλογία να δώσω μυελό τον οστών και να δώσω την ελπίδα σε ένα μωράκι 6 χρόνων που πάσχει από μία σπάνια πάθηση λευχαιμίας.

Θέλω να χρησιμοποιήσω την δύναμη των social media και να παροτρύνω τους διαδικτυακούς μου φίλους όπως δώσουν δείγμα και γίνουν δότες μυελού τον οστών γιατί πραγματικά μιλάμε για μεγάλη ΕΥΛΟΓΊΑ.

Επίσης μία προσευχή για το μικρό παιδάκι όπως όλα να πάνε καλά».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του