Οργή σε όλο το διαδίκτυο: Νοσοκόμα χτυπάει ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας και το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό

Βίντεο που προκαλεί σoκ και έχει προκαλέσει οργή σε όλο το διαδίκτυο – Το βίντεο δείχνει μια νοσοκόμα να χτυπάει μια ηλικιωμένη γυναίκα σε οίκο ευγηρίας στο Κοσσυφοπέδιο.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της νοσοκόμας

Όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου, το συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε ιδιωτικό οίκο ευγηρίας της πόλης Πέγια.

Η Αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου προχώρησε στη σύλληψη της νοσοκόμας που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά στο κεφάλι την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη.

Ο Κοσοβάρος Βουλευτής, Haki Abazi, καταδίκασε με ανάρτησή του την πράξη της νοσοκόμας. «Η βία πρέπει να καταδικαστεί και να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Τα πλάνα από τον ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης μητέρας στο γηροκομείο στην Πέγια είναι εικόνες μιας τρέλας και όσοι παρακολούθησαν και γέλασαν με αυτή την τρέλα είναι το ίδιο ένοχοι. Η κοινωνία μας πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο της βίας τόσο από άποψη ψυχικής υγείας αλλά και μέσω νόμου» σχολίασε ο Abazi.

Σκληρές εικόνες! Το περιεχόμενο του βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό:

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του