Όλο πέτρα, μοναδική θέα στη θάλασσα: Σπάνιες φωτογραφίες από την πέτρινη βίλα εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη

Μείναμε άφωνοι από το πανέμορφο εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη – Μοναδικές φωτογραφίες από το εσωτερικό αλλά και από την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι της πέτρινης βίλας της ηθοποιού στο χωριό της στην Αχαΐα

Η Μαρία Λεκάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο που και που επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερές φωτογραφίες όπως είναι κι εκείνη με την κορούλα της.

Αυτή τη φορά, αυτό που μας “κέντρισε” το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η Μαρία Λεκάκη έχει το πιο ιδανικό εξοχικό το οποίο ένας ο οποίος είναι λάτρης των βουνών θα ήθελε αναμφίβολα να μείνει. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στον ορεινό οικισμό Κερνίτσα που ανήκει στον νομό Αχαΐας, και όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι ό,τι πρέπει για κάποιες ημέρες χαλάρωσης.

Οι λεπτομέρειες του εξοχικού της

Το εξοχικό της λοιπόν είναι διώροφο και όπως είναι λογικό η ίδια έχει φροντίσει για τα καλά να το εξοπλίσει με όλα όσα χρειάζεται. Αυτό που κυριαρχεί είναι το γεγονός πως απέξω είναι πέτρινο ενώ από μέσα είναι γεμάτο από κάδρα, ενώ τα ξύλινα στοιχεία είναι αυτό που το κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Το εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του