«Οι Απαράδεκτοι»: Η Σκηνή Που Γυρίστηκε 40 Φορές Λόγω Νευρικού Γέλιου Των Ηθοποιών (vid)

«Οι Απαράδεκτοι»: Η Σκηνή Που Γυρίστηκε 40 Φορές Λόγω Νευρικού Γέλιου Των Ηθοποιών

Θυμηθείτε την σκηνή που με μια ατάκα «λύγισαν» από τα γέλια οι ηθοποιοί. Το νευρικό γέλιο του Σπύρου Παπαδόπουλου που έμεινε στην ιστορία, σε μια σκηνή που γυρίστηκε 40 φορές.

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο θρυλικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Τα κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου στους «Απαράδεκτους» και η ερμηνεία του Σπύρου, του Βλάση και του Γιάννη Μπέζου συνέθεσαν ένα εκρηκτικό μείγμα που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Η χημεία των τεσσάρων πρωταγωνιστών ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Μπέζος- Μπονάτσος- Δήμητρα Παπαδοπούλου και Σπύρος Παπαδόπουλος πέρναγαν καλά στα γυρίσματα και αυτό έβγαινε προς τα έξω, όμως είχαν κι ένα μικρό προβληματάκι.

Κάποια γυρίσματα διαρκούσαν ατελείωτες ώρες γιατί οι πρωταγωνιστές λύγιζαν απ’ το νευρικό γέλιο και η σκηνή δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί. Ένα τέτοιο σκηνικό θυμήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη του στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Πρόκειται για τη σκηνή των «Απαράδεκτων» που έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς πρέπει να γυρίστηκε πάνω από 40 φορές.

Μιλάμε για ένα εορταστικό επεισόδιο με quest συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έπρεπε να πει την ατάκα «Αρίστο τη βρήκες;». Έλα όμως που κάτι πάνω στον Χαϊκάλη φαινόταν αστείο στον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει τη σκηνή από τα γέλια «Έλα ρε Σπύρο», «Έλα ρε παιδιά δεν θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου», «Έχουμε και παράσταση στις 21:00» ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες του σκηνοθέτη, των τεχνικών και της Δήμητρας Παπαδοπούλου στον Σπύρο, μπας και τον ρίξουν στο φιλότιμο για να ξεπεράσει το νευρικό του. Αμ δε…

Ο Παπαδόπουλος δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει με αποτέλεσμα η σκηνή να γυριστεί 40 φορές. Δείτε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα της στο 01:52.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του