Ο Πρώην Την Χλεύαζε Ότι Δεν Έχει Πισινό Και Εκείνη Πήρε Εκδίκηση (vid)

Ο Πρώην Την Χλεύαζε Ότι Δεν Έχει Πισινό Και Εκείνη Πήρε Εκδίκηση

Μια γυναίκα πήρε την απόλυτη εκδίκηση από τον πρώην σύντροφό της κατορθώνοντας να αποκτήσει υπέροχο σώμα μετά τον χωρισμό τους.

Μια γυναίκα δεχόταν διαρκώς προσβολές από τον πρώην σύντροφό της για το σώμα της. Όμως αντί να την πάρει από κάτω, το χρησιμοποίησε ως κίνητρο για να πετύχει την απόλυτη μεταμόρφωση.

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία του εαυτού της από την εποχή που έβγαινε ακόμα με τον φίλο της, μαζί με ένα μήνυμα του που έλεγε: «Δεν έχεις πισινό!».

Το βίντεο συνεχίζεται με τη νεαρή γυναίκα να φορά αθλητικά ρούχα να ετοιμάζεται να κάνει γυμναστική.

Το κλιπάκι τελειώνει με την κοπέλα να έχει μεταμορφωθεί εντελώς και να ποζάρει περήφανα, δείχνοντας το γυμνασμένο κορμί της.

@layyzerr true story 😂 #16missedcalls ♬ Lost Souls – lizok

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral και πλημμύρισε από σχόλια χρηστών που της εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για την αποφασιστικότητά της.

Βέβαια, υπήρξαν κι εκείνοι που συνέχισαν να επιμένουν πως η κοπέλα παρά τη γυμναστική συνεχίζει να μην έχει πισινό.

«Γιατί οι άνθρωποι μισούν τόσο πολύ; Φαίνεται μια χαρά. Όλοι σας προβάλλετε τις δικές σας ανασφάλειες επάνω της» σχολίασε κάποιος.

«Οι άνθρωποι προσπαθούν να δείξουν το μίσος τους, αλλά δεν έχουν ούτε τη μισή πειθαρχία και κίνητρο που έχεις εσύ» έγραψε κάποιος για τη νεαρή γυναίκα.

«Μην ανησυχείς για τον ανόητο πρώην σου ή τους hater. Απλά συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Είσαι φανταστική!» ανέφερε ένας άλλος.

«Κυριολεκτικά μοιάζει απίθανη και το μόνο που μπορούν να κάνουν όσοι βγάζουν μίσος στα σχόλια είναι να μιζεριάσουν με τη δική τους εμφάνιση» σχολίασε κάποια.

«Τουλάχιστον ξέρουμε ότι ο πρώην σου δεν ήταν ψεύτης» ανέφερε μια άλλη.

«Κορίτσια, αρχίστε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και όχι για τους άλλους, σας παρακαλώ» συμβούλευσε μια γυναίκα.

«Μη δίνεις σημασία στα άσχημα σχόλια, κορίτσι μου! Φαίνεσαι απίθανη!» σχολίασε μια άλλη κοπέλα.

«Κοπέλα μου, φαίνεσαι τέλεια. Απλά οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να κάνουν τους άλλους να νιώσουν άσχημα» ανέφερε μια ακόμη.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του