Ο Ορισμός Της Αληθινής Αγάπης: Νοσοκόμα Αποκαλύπτει Την Ιστορία Ενός 80Χρονου Που Βιαζόταν Να Δει Την Γυναίκα Του

Ο Ορισμός Της Αληθινής Αγάπης: Νοσοκόμα Αποκαλύπτει Την Ιστορία Ενός 80Χρονου Που Βιαζόταν Να Δει Την Γυναίκα Του

Υπάρχουν πολλές ιστορίες αγάπης που σπαράζουν την καρδιά… Μια τέτοια είναι και αυτή που έγινε γνωστή από μια νοσοκόμα..

Η αληθινή αγάπη είναι κάτι πέρα από ένα απλό συναίσθημα ή μια αίσθηση. Είναι μια κατάσταση του μυαλού που ξεπερνά τον εγωισμό ή την δυνατή φυσική έλξη.

Αυτοί που έμαθαν,έζησαν και αγάπησαν πραγματικά κάποιο άλλο πρόσωπο, γνωρίζουν ότι αληθινή αγάπη είναι: ‘ να νοιάζεσαι καλοπροαίρετα και πιστά για το καλό του άλλου’.Την παρακάτω ιστορία έγραψε μια νοσοκόμα που συγκινήθηκε από έναν ηλικιωμένο κύριο ο οποίος έδειχνε ανείπωτη αγάπη στην σύζυγό του.

Δείτε παρακάτω την σπαραχτική ιστορία και παράδειγμα αληθινής αγάπης.

Nurse Taking Blood Pressure

Ένα πρωί, γύρω στις 8:30 πμ, ήρθε ένας 80άχρονος ηλικιωμένος κύριος. Ήθελε να κόψει τα ράμματα στο δάχτυλό του και βιαζόταν γιατί είχε ένα άλλο ραντεβού στις 9 πμ.

Τον έβαλα να καθίσει γιατί θα περνούσε τουλάχιστον μια ώρα πριν τον δει κάποιος. Τον έβλεπα που κοιτούσε το ρολόι του συνεχώς και αποφάσισα να ρίξω εγώ μια ματιά στην πληγή του αφού είχα χρόνο.

Αφού είδα ότι είχε θεραπευτεί η πληγή καλά, μίλησα με τους γιατρούς, πήρα τα απαραίτητα για να του κάνω την αλλαγή και να του δέσω πάλι το τραύμα.

Τον ρώτησα αν είχε άλλο ραντεβού σε γιατρό το πρωί γιατί φαινόταν πολύ βιαστικός. Ο ηλικιωμένος απάντησε ότι δεν είχε, αλλά έπρεπε να πάει στο γηροκομείο για να φάει πρωινό με την γυναίκα του.

Τότε ρώτησα για την υγεία της. Μου είπε ότι είχε λίγο καιρό εκεί και ότι έπασχε από Alzheimer.

Καθώς τελείωνα με το τραύμα του, τον ρώτησα αν η γυναίκα του θα ανησυχούσε για αυτόν αν αργούσε. Ο κύριος απάντησε ότι δεν θα ανησυχούσε και ότι αυτή δεν τον γνωρίζει ποιος είναι εδώ και 5 χρόνια.

Elderly woman

Και συνεχίζετε να πηγαίνετε κάθε πρωί ενώ ξέρετε πως δεν σας γνωρίζει;’ ρώτησα με έκπληξη. ‘Αυτή δεν ξέρει ποιος είμαι αλλά εγώ ξέρω ποια είναι αυτή.’ είπε χαμογελώντας.

Δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυα μου καθώς έφευγε. Είχα ανατριχιάσει. Σκέφτηκα, ‘Να τι είδους αγάπη θέλω στην ζωή μου.’

Nurse Taking Blood Pressure


via

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του