Ο γόης των ’80s με τα γαλάζια μάτια: Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν από τους πιο όμορφους άνδρες τη δεκαετία του ΄80 στις ελληνικές ταινίες και της βιντεοκασέτας, με χαρακτηριστικό του τα γαλανά μάτια. Έχει πάρει μέρος και στα δημοφιλή σήριαλ του Νίκου Φώσκολου, Λάμψη και Καλημέρα Ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο ηθοποιός με τα γαλάζια μάτια

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Αθηνών το 1985. Μόλις τελείωσε, πήρε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, σήριαλ και θεατρικά στην τηλεόραση. Παράλληλα παρουσίαζε θεατρικές και λογοτεχνικές εκπομπές στο ραδιόφωνο.

Έπαιξε δίπλα στον Στάθη Ψάλτη, της Ρένας Παγκράτη και άλλων αστέρων των 80s σε μεγάλες επιτυχίες όπως το “Καμικάζι αγάπη μου”, “Ισόβια” κ.α.

Νίκος Παπαδόπουλος: Τι κάνει σήμερα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σενάριο ενώ έχει δανείσει και τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττίσεις. Το 2004, παντρεύτηκε τη συνθέτη Μαρία Οικονομάκου και απέκτησαν δυο πανέμορφες κόρες.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του