Ο Φώτης Τζαβέλας που άφησε ιστορία: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού Χρήστου Καλβρούζου και η ζωή του σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος, ήταν από εκείνους που άφησαν το δικό τους στίγμα, στον ελληνικό κινηματογράφο την δεκαετία του ΄70.

Έπαιζε σε ιστορικές ταινίες, όπως ο «Παπαφλέσσας», «Σουλιώτες» κ.α, τις οποίες συνηθίζουν να προβάλλουν τα κανάλια στις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου.

Έμεινε στην ιστορία από τις ιστορικές ταινίες της Φίνος Φίλμ

Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε σίριαλ της τηλεόρασης, από τα τέλη της δεκαετίας του 1950. Γνωστότερες είναι οι παρουσίες του στην ταινία Μάθε παιδί μου γράμματα (1981) και στη θεατρική δημιουργία Το μεγάλο μας τσίρκο (1973) Σουλιώτες, ως Φώτος Τζαβέλας (1972).

Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Δήμητρα Ζέζα.

Η τελευταία εμφάνιση του 

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν στην παράσταση «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη», του Κώστα Βάρναλη, για την οποία είχε παραχωρήσει και συνέντευξη.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του