Νότης Σφακιανάκης: Τα δημοσιεύματα του χωρισμού, η απομόνωση στο Λαγονήσι και το μοίρασμα της περιουσίας

Νότης Σφακιανάκης: Ο Νότης Σφακιανάκης δεν απασχολεί συχνά τον κόσμο και το κοινό του με την προσωπική του ζωή, αφήνοντας τα τραγούδια και τη δουλειά του να μιλήσουν για εκείνον. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της γενιάς του και ο κόσμος τον αγαπά πολύ. Δύσκολες ώρες φαίνεται να πέρασε στο γάμο του και μετά την απομόνωση του στο σπίτι του στο Λαγονήσι.

Νότης Σφακιανάκης: Τα δημοσιεύματα για το γάμο και το χωρισμό

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το nassosblog ο γνωστός ερμηνευτής σκοπεύει να επιστρέψει, ξεκινώντας εμφανίσεις σ’ ένα μικρότερο νυχτερινό κέντρο. Η επιστροφή του αυτή επιφυλάσσει και μεγάλες αλλαγές, όσον αφορά την εικόνα του, καθώς φαίνεται να έχει αποφασίσει να μην συνδυάσει την επιστροφή του με δηλώσεις και συνεντεύξεις αλλά μόνο σε ότι αφορά την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Από την άλλη πλευρά όσον αφορά την προσωπική του ζωή, φαίνεται πως μπήκε οριστικό τέλος στο γάμο του Νότη Σφακιανάκη με τη γυναίκα του Κίλι, σύμφωνα με το περιοδικό ciao. Το ζευγάρι φαίνεται να ζει χωριστά από το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα «άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι ανέφεραν ότι τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την Κίλι στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο».

Νότης Σφακιανάκης: Μόνος στο Λαγονήσι

Σύμφωνα με εκείνη, ο σύζυγός της έχει κλειστεί στον εαυτό του, ενώ η κρίση φαίνεται πως εντάθηκε λόγω και των ταξιδιών που πραγματοποίησε ο Σφακιανάκης στην Κω. Επιπλέον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλλιτέχνη και το επιβαρυμένο πρόγραμμα του, δεν άφηναν περιθώρια για την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Νότης Σφακιανάκης: Τα νούμερα της περιουσίας του ζαλίζουν

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται πως υπάρχουν διαφωνίες ως προς το μοίρασμα της περιουσίας. Τα τελευταία χρόνια η αξία της περιουσίας του καλλιτέχνη ανέρχεται στα 930.000 ευρώ! Δημοσίευμα του περιοδικού YES, αναφέρει πως ήδη υπάρχουν… διαφωνίες μετά το διαζύγιο.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του