Νίκος Μέλλος: Η γνωριμία με τον Αντρέα Γεωργίου, η δυσκολία στις ερωτικές σχέσεις, το άγνωστο πρόβλημα υγείας και ο ρόλος στη “Γη της ελιάς”

Νίκος Μέλλος: Είναι όμορφος, γοητευτικός, νεαρός και πολύ ταλαντούχος. Τον απολαμβάνουμε στη “Γη της ελιάς” όπως και άλλους νέους ηθοποιούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε σίριαλ στην τηλεόραση. Ο ίδιος είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα.

Νίκος Μέλλος: Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο κούκλος ηθοποιός της «Γης της Ελιάς» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του MEGA.

«Είχα περάσει κάστινγκ και μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, μου είπε πως ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική για να… χάνω τα μαθήματα», είπε αρχικά ο Νίκος Μέλλος.

Νίκος Μέλλος: Τα προσωπικά του νεαρού

«Όπως και στον ρόλο μου, έτσι κι εγώ, είχα τρομακτική δυσκολία να χτίσω μια ερωτική σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός στον ερωτικό τομέα, το μετέφραζα ως συναισθηματικά «ανάπηρος». Ένιωσα στο φλερτ λες και με σώζει το facebook», δήλωσε σχετικά με τον ερωτικό τομέα.

Νίκος Μέλλος: Το πρόβλημα υγείας

Για τον πρωταθλητισμό και το πρόβλημα υγείας που προέκυψε, ο Νίκος Μέλλος αποκάλυψε ότι, «έκανα πρωταθλητισμό στο πόλο και διέκοψα, επειδή έπαθα εάν αυτοάνοσο στο έντερο». Ο Νίκος Μέλλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι 12 ένορκοι» στο θέατρο «Αλκμήνη».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του