Νίκος Καρβέλας: Οι γάμοι με Βίσση και Πάνια, η 40 χρόνια μικρότερη σύντροφος και η πατρότητα στα 70 του

Νίκος Καρβέλας: Ο γνωστός συνθέτης έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν τα μέσα και την κοινή γνώμη κυρίως με την εμφάνιση, τις δηλώσεις και την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος υπήρξε στο παρελθόν μεγάλος αστέρας της μουσικής και μέχρι σήμερα τα τραγούδια του είναι πολύ αγαπητά από το κοινό.

Νίκος Καρβέλας: Λίγα λόγια για εκείνον

Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1951 στον Πειραιά.Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο. Τη δεκαετία του 1980, ξεκίνησε και η προσωπική του επιτυχία ως τραγουδοποιός, δημιουργώντας ένα πλαίσιο τραγουδιών μεταξύ της ποπ και ροκ μουσικής, που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι δημιουργοί και έφτασε στο αποκορύφωμα την δεκαετία του 1990.

Αποτελεί τον δημιουργό του μεγαλύτερου μέρους της δισκογραφίας της Άννας Βίσση.

Νίκος Καρβέλας: Η Άννα Βίσση στη ζωή του

Η σχέση που τον στιγμάτισε αναμφισβήτητα είναι με την Άννα Βίσση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για καλλιτεχνικούς σκοπούς, ωστόσο η γνωριμία τους έμελλε να είναι μοιραία! Η ανερχόμενη τότε ταλαντούχα τραγουδίστρια σπεύδει να τον βρει στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Εκείνη με την πρώτη ματιά δεν θα νιώσει απολύτως τίποτα.

Αντιθέτως εκείνος θα τη φλερτάρει από το πρώτο λεπτό. Και η Άννα θα ενδώσει πολύ αργότερα και η σχέση τους θα εξελιχθεί σε έναν θυελλώδη έρωτα που θα ολοκληρωθεί με τον γάμο τους και την απόκτηση της κόρης τους Σοφίας.Στις 14 Μαΐου 1983, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού. Τα χρόνια που ακολούθησαν, παγιώθηκαν ως καλλιτεχνικό ζευγάρι και ως ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ελληνική δισκογραφία.

Το 1992 όμως Βίσση και Καρβέλας έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, συνέχισαν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται.Μέχρι σήμερα, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας διατηρούν μια βαθιά σχέση αγάπης. Οι δυο καλλιτέχνες ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ, ήταν πάντα μαζί με τα πράγματα που τους δένουν να είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Νίκος Καρβέλας: Ο γάμος με την Πάνια

Ακόμη μια σχέση του Νίκου Καρβέλα που συζητήθηκε όσο καμία ήταν εκείνη με την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα έγραφαν τότε ότι ο «γάμος τους θα μείνει στην ιστορία».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010. Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έφτασαν μαζί στο «Politia Tennis Club», λίγο μετά της 21:00 το βράδυ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η παρουσιάστρια.Ο Νίκος Καρβέλας είχε φορέσει ένα απλό μαύρο κοστούμι και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ η Αννίτα Πάνια έκανε τη διαφορά, με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο Κώστας Δροσόπουλος.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο κράτησε άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους, Ανδρέα. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μέχρι σήμερα διατηρούν στενή φιλία, ενώ πέρσι ο συνθέτης έμενε στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα με την τωρινή του σύντροφο, Έλενα Φερεντίνου.

Νίκος Καρβέλας: Πατέρας στα 70 του

Ο Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έγινε πατέρας για 3η φορά, στα 70 του χρόνια. Η 32χρονη τραγουδίστρια γέννησε σε γνωστή ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων.

Νίκος Καρβέλας: Ποια είναι η νέα του σύντροφος

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και ανήκει στην Panik Records. Συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον μουσικοσυνθέτη το 2019, όταν της έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί», όπου περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

Η πρώτη δημόσια έξοδός του ζευγαριού είχε γίνει το 2019, στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.

Δύο χρόνια πριν. Δεκέμβριος. Στην παγωνιά της νύχτας απλός κόσμος και καθαρόαιμοι φαν της Απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Στην είσοδο του «Hotel Ερμού» επικρατεί το αδιαχώρητο. Σαββατόβραδο, λίγο πριν από τις γιορτές και προ πανικού του κορωνοϊού. Στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Ερμού συνωστίζονται χουχουλιάζοντας σε «ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» από εναλλασσόμενα φορτία μελωδιών, ρυθμών, σουξέ, στυλ και νοσταλγικές ριπές ρευμάτων περασμένων δεκαετιών. Τρομπέτα, τρομπόνι, βιολί, ακορντεόν, πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα και φυσικά το μπουζούκι της πολυάριθμης ορχήστρας ντύνουν τη ζωντανή, πλήρους θεατρικότητας ερμηνεία της Αννας Βίσση στη σκηνή. «Αγάπη υπερβολική», «Εμείς», «Βρε κουτό», «Ο τελευταίος χορός», «Εκατομμύρια», «Δώδεκα» -κι ας κοντεύουν 4 τα χαράματα- με το παρασυρμένο πλήθος να άδει ανεξάντλητο εν χορώ το ρεφρέν «Τι να πεις και τι να πω;». Ανάμεσα στο κοινό μια ξεχωριστή φιγούρα, πασίγνωστη «μούρη», δεν χρειάζεται τη μουσική γέφυρα της «αμηχανίας» για να υπογραμμίσει ότι οι περισσότερες ελαφρολαϊκές επιτυχίες που ακούγονται είναι δικές του. Απλώς με την παρουσία του σαν να υπενθυμίζει ότι «το μεγαλύτερο σουξέ της εποχής το γράψαμε, αγάπη μου, εμείς».

Στα 69 του, ο Νίκος Καρβέλας, ψηλός, ευθυτενής, ανέμελος με ξασμένα μακριά χιονάτα μαλλιά, σαν από νήματα οικιακής σφουγγαρίστρας, βαμμένα με μαύρο βερνίκι νύχια των χεριών, δαχτυλίδια, ξεφτισμένο τζιν, σταράκια sneakers και απορροφητικά χρωματιστά γυαλιά Eyepetizer, απολαμβάνει κουλαριστός το σόου της πρώην, πρώτης συζύγου του. Δεν φοράει τα σκουλαρίκια- κρίκους της ορμητικής νεότητας και καλύπτει κάτω από ένα μαύρο μακρυμάνικο μακό τα τατουάζ της αενάως ανήσυχης ωριμότητας στα μπράτσα. Με αυτά αγκαλιάζει διακριτικά μια 29χρονη με ταιριαστή ενδυματολογική αμφίεση. Σιγοψιθυρίζουν «ο έρωτας, μωρό μου, είναι ψυχεδέλεια», καθώς η συναισθηματική τους έλξη είναι ολοφάνερη στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Είναι ζευγάρι και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του