Νίκη Σερέτη: Η αξέχαστη Δεβόρα, ο λόγος που δεν έκανε παιδί, ο αρραβώνας με τον Παπαμιχαήλ και η συμμετοχή της στις Βάκχες

Νίκη Σερέτη: Η γνωστή «Δεβόρα» που αγαπήσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, επείτα δεν την ξανα είδαμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Το 2021 μετά από 12 χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση με την σειρά“Το αύριο μας ανήκει” του MEGA. Η ηθοποιός, μίλησε στο “Πάμε Δανάη” και ανέφερε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Νίκη Σερέτη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που βίωσε μαζί με τον αδερφό της, αναφέρθηκε: «Με το δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έχω ζησει ποτέ στην καθημερινότητά μου.

Δεν έχω συναντήσει ποτέ τη βιολογική μου μητέρα και δεν ήμουν ποτέ σίγουρη έαν ήθελα να την αναζητήσω, αλλά μέσα μου όλα αυτά είναι τακτοποιημένα. Στο σχολείο ήμουν μοναχική, αδύνατη, αδιάφορη, με γυαλάκια. Καθόμουν στο τελευταίο θρανίο. Bulling τότε ονομάζαμε διάφορα πράγματα που τρυπούσαν την ψυχούλα μου και τα έπαιρνα μέσα μου.

Με έβλεπα στον καθρέπτη και δεν μου άρεσα. Δεν με ήθελα, αλλά χαίρομαι που τα πέρασα όλα αυτά.Πριν από μια δεκαετία, αφού τελείωσα την ψυχοθεραπεία και στάθηκα στα πόδια μου χωρίς πατερίτσες, άρχισα να με βλέπω πιο καθαρά».

Nίκη Σερέτη: Ο λόγος που δεν έκανε παιδί

Για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά ανέφερε: «Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα. Θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα». Σε άλλο σημείο η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ.»

Νίκη Σερέτη: Η συμμετοχή της στις Βάκχες

Κατά την διάρκεια της καραντίνας, η Νίκη Σερέτη επέλεξε να δουλέψει μετά το lockdown, σε συνέντευξη της, μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της, η καθημερινότητας της και σαν άνθρωπος: «Ξεκινήσαμε πρόβες από τον Φεβρουάριο για το έργο «Βάκχες», μετά μας βρήκε ο κορονοϊός, όμως δε σταματήσαμε, συνεχίσαμε τις συναντήσεις μας μέσω Skype. Μετά, όταν έληξε η καραντίνα, ολοκληρώσαμε το project μας και ξεκίνησε η περιοδεία μας. Όλα αυτά βέβαια με πολύ κόπο… Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί αυτή η δουλειά πραγματοποιήθηκε χάρη σ’ έναν θεοπάλαβο άνθρωπο, τον σκηνοθέτη μας εννοώ, ο οποίος κατάφερε για 6 μήνες, που διήρκεσε όλη αυτή η διαδικασία, να μας κρατήσει δυνατούς, ενωμένους και συγκεντρωμένους στον στόχο μας, κι όλα αυτά χωρίς να είμαστε κάτω από την αιγίδα ενός κρατικού ιδρύματος, χωρίς να έχουμε την παραμικρή οικονομική ενίσχυση. Ένας σπουδαίος θίασος που απαρτίζεται από 17 ερμηνευτές κι αν προσθέσει και τους υπόλοιπους συντελεστές, το νούμερο από μόνο του είναι… άθλος».

Νίκη Σερέτη: Ο άγνωστος αρραβώνας με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Στην εκπομπή «Oh La La»  μίλησε εφ’ όλης της ύλης, ενώ μεταξύ των άλλων απέφυγε την ερώτηση διακριτικά όσο αφορά τον αρραβώνα που είχε κάνει στο παρελθόν με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και αν διατηρούν επικοινωνία σήμερα.

Η Νίκη Σερέτη είπε: «Δεν μου τη πέφτουν οι άντρες καθόλου. Το τώρα με αφορά στα προσωπικά μου. Το μεγάλο μάθημα από τότε είναι να μη μπλέκω τα προσωπικά μου σε κοινή θέα. Αυτό σίγουρα. Τότε εγώ νόμιζα ότι όλα ένα είναι. Όλα είναι καλοπροαίρετα. Να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Γιάννη (Παπαμιχαήλ) μου πάρε κάνα τηλέφωνο γιατί έχουμε χαθεί. Δεν θα ήθελα να κάνω οικογένεια με παιδιά. Είναι πολύ συνειδητοποιημένο. Τώρα δεν με ενδιαφέρει».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του