Νίκη Παλληκαράκη: Η εγκατάλειψη της Ιατρικής, η απώλεια που τη σημάδεψε, η οικογένεια που δεν απέκτησε ποτέ και η Γη της Ελιάς

Νίκη Παλληκαράκη: Η αγαπημένη ηθοποιός είναι από τις πιο καλοντυμένες, επιτυχημένες και γοητευτικές της γενιάς τους. Η ίδια έχει καταφέρει πολλά στα επαγγελματικά της βήματα και έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές. Ένας νέος ρόλος έκπληξη της δόθηκε στη Γη της Ελιάς και αν θέλεις κι εσύ να μάθεις τα πάντα για εκείνη, συνέχισε να διαβάζεις.

Νίκη Παλληκαράκη: Όσα δεν γνωρίζατε

Η Νίκη Παλληκαράκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου 1965 και είναι 57 ετών.Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου.Το Instagram της είναι nikipallikaraki.Σπούδασε υποκριτική στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος – Δεσμοί και στη σχολή του Πέλου Κατσέλη, κλασικό τραγούδι στο ωδείο Φίλιππος Νάκας με τη Μαρία Θωμά και χορό με τις Έρση Πίττα, Ντόρα Τσάτσου και Αποστολία Παπαδαμάκη. Είναι επίσης πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νίκη Παλληκαράκη: Τα λόγια της για την υποκριτική

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο “Εγώ” δήλωσε: “Το θέατρο για μένα είναι η ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Λίγο πριν την ειδικότητα και το αγροτικό, πήγα σε δραματική σχολή κρυφά. Δεν συνδυάζονταν όμως τα ωράρια, ήταν μια τρέλα. Αισθάνθηκα ότι στο θέατρο μπορώ να παραδοθώ εκατό τοις εκατό. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο άλλο επάγγελμα. Ακόμη και τώρα στα δύσκολα μου είναι αδύνατον. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που αισθάνομαι ευτυχής γιατί δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά και μάλιστα ήταν σεζόν που είχα και θέατρο και τηλεόραση και σινεμά”

Νίκη Παλληκαράκη: Η οικογένεια που δεν απέκτησε ποτέ

Η Νίκη Παλληκαράκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Λοιπόν”, απάντησε σε ερώτηση σχετική με τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει τη δική της οικογένεια.“Ήθελα πλήρη ελευθερία, οποιαδήποτε στιγμή μπορείς αλλάξει η ανάγκη της δουλειάς, να σε πάει να γυρίζεις σαν το γύφτο όλο το καλοκαίρι, το χειμώνα να δουλεύει όλη την ημέρα, κι αυτό δεν μπορεί να συνυπάρξει με ένα παιδί. Όπως θα είχα γύρισμα στην Αθήνα, έτσι έχω και στην Κύπρο, απλώς, αντί να γυρίζω στο σπίτι μου, γυρίζω στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου”.

Νίκη Παλληκαράκη: Η απώλεια που την σημάδεψε

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας το 2022, η Νίκη Παλληκαράκη βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η πολυαγαπημένη της μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή.Με βαθιά θλίψη η πασίγνωστη ηθοποιός πένθησε τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Θέλησε μάλιστα να αποχαιρετήσει τη μητέρα της μέσα από μια ανάρτηση που δημοσιοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.Συγκεκριμένα, η Νίκη Παλληκαράκη ανέβασε φωτογραφίες της μαζί με τη μανούλα της, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης:“Αχ… σήμερα στη γιορτή της μάνας θέλησες να “κλείσεις την αυλαία“ κι εγώ να βάζω τη φωτογραφία σου για να σε αποχαιρετήσω…Αντίο μανούλα μου…“.

Νίκη Παλληκαράκη: Η ηρωίδα της Γης της Ελιάς

Μια νέα ηρωίδα μπήκε στην επιτυχημένη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του MEGA “Η Γη Της Ελιάς” πρόσφατα. Την ηρωίδα αυτή ενσαρκώνει με επιτυχία η Νίκη Παλληκαράκη.Πρόκειται για τη Φανή Αναστασίου που έρχεται για να φέρει ντόμινο εξελίξεων στο σήριαλ.Ποια είναι όμως η νέα ηρωίδα;Μεγαλοαστή δικηγόρος, η οποία χήρεψε πριν από τρία χρόνια, η Φανή Αναστασίου είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Μαρία Αναγνώστου (Μάρω Κοντού) και την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου).Ποια είναι άραγε η σχέση της με τις δύο γυναίκες; Τι κρύβει;

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του