Μυρτώ Αλικάκη: Οι ερωτικές σκηνές στην “Αναστασία”, η εξομολόγηση για τον Πέτρο Λαγούτη και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Μυρτώ Αλικάκη: Η ταλαντούχα ηθοποιός μετρά πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και με τις συμμετοχές της στην ελληνική τηλεόραση έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η ίδια έχει υπάρξει ζευγάρι με τον εξίσου δημοφιλή ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, έχουν αποκτήσει μαζί οικογένεια και αν και στην πορεία τράβηξαν χωριστούς δρόμους, έχουν άριστες σχέσεις και έχουν παραμείνει ενωμένοι.

Μυρτώ Αλικάκη: Λίγα λόγια

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος υποδύεται την μοναχή αδερφή στην σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”, στον ρόλο της Κασσιανή. Είναι μητέρα δυο αγοριών και υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Πέτρο Λαγούτη. Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν.

Μυρτώ Αλικάκη: Η πορεία της στην υποκριτική

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Έλα να παίξουμε, Ο πρίγκιπας Μιχάλης, Αναστασία, Ανατομία ενός εγκλήματος, Τμήμα Ηθών, Απών, Διπλή αλήθεια, Τα χαμένα γράμματα , Η αίθουσα του θρόνου , Η ζωή μας μια βόλτα, Singles, 10η εντολή, Αν μ’ αγαπάς, Πάνω από το νόμο, Υπέροχα πλάσματα , O άγγελος μου ο διάβολος μου, Άγρια Παιδιά, Μαύρα Μεσάνυχτα, Κάρμα, Ο 3ος Νόμος, Βαλς με 12 Θεούς , Ταμάμ, Το Τατουάζ, Ου Φονεύσεις, Αστέρια στην Άμμο, Έτερος Εγώ: Κάθαρσις και Σιωπηλός Δρόμος και Καρτ Ποστάλ και Ήλιος ,Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ,Μαύρο Ρόδο

Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην σειρά του Mega, “Αναστασία” με συμπρωταγωνιστές τον Μήνα Χατζησάββα και τον Άλκη Κούρκολο το 1993. Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάη Μπάρκα, αποκάλυψε μετά από τόσα χρόνια για τον ρόλο της στην σειρά.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά, 21 χρονών, μετά τη σχολή. Ήταν τελείως διαφορετικός κόσμος» σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη, συμπληρώνοντας πως ήταν πολύ τρομακτική η δημοσιότητα που είχε με την προβολή της σειράς στο MEGA πριν από 27 χρόνια.

«Για να θωρακιστώ και να αμυνθώ, κλείστηκα πολλές φορές στον εαυτό μου» υπογράμμισε. Για τη διαδικασία του casting για το ρόλο, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε πως όταν διάβασε για το ρόλο της Αναστασίας, είδε ότι επρόκειτο για ένα μοντέλο πασαρέλας. «Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη, οπότε σκέφτηκα ότι αποκλείεται να πάρω το ρόλο» πρόσθεσε.

Τέλος, για τις ερωτικές σκηνές της σειράς, υποστήριξε ότι υπήρχε αρκετή εμπιστοσύνη στους συμπρωταγωνιστές και όλο το συνεργείο.

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη, πρωταγωνιστούσε στην σειρά του MEGA “Σιωπηλός Δρόμος” και είχε αναφέρει σε συνέντευξη της, για το πως πέρασε την περίοδο του κορονοϊού, τη μητρότητα, τη σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη αλλά και τον χαρακτηρισμό sex symbol.

«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…Είμαι ένας φύσει χαρούμενος άνθρωπος, τρομερά δραστήριος διανοητικά και πρακτικά, βρίσκω συνεχώς κίνητρα να κάνω τα πάντα. Το πρόβλημά μου είναι πως λόγω συνθηκών δε μπορώ να τα κάνω», εκμυστηρεύεται η ηθοποιός.

Για την μητρότητα η ίδια αναφέρει: «Υπάρχει ένας άνθρωπος που έρχεται μετά από εσένα και καταρρίπτει οποιονδήποτε ναρκισσισμό και εγωισμό διαθέτεις μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να βάζει πάνω από τα παιδιά του. Οπότε αυτό αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία, την ιεράρχηση των πραγμάτων και σου δίνει και απίστευτη δύναμη μέσα σου. Μου έχουν δώσει και συνεχίζουν να μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου σε πολύ δύσκολες στιγμές, για να παλέψω με τον Πέτρο να “αγαπηθούμε” πάλι, και γενικά σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Μου δίνουν έμπνευση και κίνητρο».

Ο Πέτρος Λαγούτης και ο χωρισμός τους: «Με τον Πέτρο χωρίσαμε αλλά είναι απίστευτη η σχέση που έχουμε κρατήσει μετά τον χωρισμό μας. Ναι μεν δε ζούμε στο ίδιο σπίτι αλλά είμαστε οικογένεια. Έπρεπε να χωρίσουμε. Υποφέραμε και οι δυο από τον χωρισμό μας, αλλά δε μπορώ να σου πω γιατί χωρίσαμε. Για την ακρίβεια ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρεθήκαμε. Όχι με έναν ερωτικό τρόπο αλλά με έναν πιο συντροφικό. Ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου».

Μυρτώ Αλικάκη: Ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο και τι είχε αποκαλύψει

Η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Tο θέμα της σειράς είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί πραγματεύεται το θέμα της πίστης. H δυσκολία του ρόλου ήταν να βρούμε τον χαρακτήρα. Η Κασσιανή είναι καλόγρια, είναι όμως ένα πρόσωπο που δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα τα στοιχεία του χαρακτήρα της. Είναι η κακιά του μοναστηριού».

Μυρτώ Αλικάκη: Η ομοιότητα με την Ναταλία Δραγούμη

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός ανέφερε ότι και πριν από μερικές ημέρες την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Δραγούμη στο δρόμο, ενώ αποκάλυψε και πότε αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία, λόγω ενός φανατικού θαυμαστή της.

«Μου συνέβη και πριν από λίγες μέρες πάλι να με μπερδέψουν με τη Ναταλία Δραγούμη. Μπορώ να καταλάβω ότι από μακριά έχουμε έτσι μια κοινή αίσθηση, είναι πολύ αστείο. Τους λέω ότι δεν είμαι η Ναταλία, αλλά είμαι η Μυρτώ. Φαντάζομαι ότι και η Ναταλία αν της συμβαίνει, το ίδιο θα κάνει», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε επίσης: «Πολλά ακραία έχουν συμβεί. Το πιο ακραίο ήταν να με παρακολουθεί κάποιος, ήταν αυτό που λέμε stalker, αυτό που λίγο σε αγχώνει. Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του