Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Ο παραληρηματικός λόγος, η επίθεση στις γυναίκες και τα λόγια για τη σχέση στον γάμο

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Σάλο με τις δηλώσεις του για τον γάμο και τις σχέσεις εντός και εκτός αυτού μεταξύ δύο συντρόφων.

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Σαλος ξανά με τις δηλώσεις του

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος προχώρησε ξανά σε έναν παραληρηματικό λόγο και χρησιμοποίησε ανήκουστες εκφράσεις. Πιο συγκεριμένα την περασμένη Κυριακή (11/06), μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων και του Αποστόλου Βαρνάβα, ο Μητροπολίτης Νεόφυτος επιτέθηκε για μία ακόμα φορά στις γυναίκες που συγκατοικούν με το σύντροφό τους, χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Σε ένα παραλήρημα, ανέφερε πως ο γάμος υπάρχει και λέγεται γάμος «γιατί επιτρέπει το γ@@@@ι. Έτσι εν οι λέξεις παιδί μου. Η ελληνική γλώσσα των σοφών είναι σαφές. Το γ@@@@ι μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη, έξω από τον γάμο δεν είναι»…

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: «Θα πληρώσει ο κάθε λαός τ’ αμαρτήματά του»

Σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενά του, μπορεί να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος, γιατί ίσως «να μας προλάβει ο Θεός μέσα από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου θα υπάρξουν τέτοιες ανακατατάξεις, ιδιαιτέρως στη διαλυμένη Ευρώπη και στην Αμερική. Γι’ αυτά έχουν μιλήσει Άγιοι. Θα πληρώσει ο κάθε λαός τ’ αμαρτήματά του και αυτοί έχουν πολλά. Στην Αμερική έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τους αλλεπάλληλους σεισμούς 6 Ρίχτερ και πάνω και δεν τα λένε εδώ και δεν τα ξέρει ο κόσμος».

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Για την Κύπρο

Όσο για την Κύπρο, εξέφρασε την ελπίδα η νέα κυβέρνηση «να είναι λιγότερο υπάκουη στη νέα τάξη πραγμάτων που προωθεί τη μετανάστευση».Ο ίδιος αποδίδει στη νέα τάξη πραγμάτων ό,τι άλλο συμβαίνει γύρω μας: «Τώρα έχουμε και επιθυμίες των παιδόφιλων, έχουμε και επιθυμίες των κτηνοβατών και επιθυμίες των μεταναστών, που ορισμένοι θέλουν να επιβληθούν στην κοινωνία με τον νόμο της Σαρίας, οι φανατικοί μουσουλμάνοι» και σ’ αυτό εντάσσει και τους ΛΟΑΤΚΙ, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν πρόβλημα:

«Με τη λογική της νέας τάξης πραγμάτων, όλες αυτές τις επιθυμίες πρέπει πρώτα να τις αποδεχθείς, μετά να τις κάνεις νόμο και μετά να σε κυβερνήσουν. Ολ’ αυτά είναι ένα πακέτο»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του