Mητέρα Πηγαίνει Για 2ο Παιδί Και Γεννάει 3Δυμα

Mητέρα Πηγαίνει Για 2ο Παιδί Και Γεννάει 3Δυμα

«Η ζωή με 4 μικρά παιδιά είναι χαοτική!», λέει η ίδια. Μια μαμά αποφάσισε να χαρίσει στο παιδάκι της ένα αδερφάκι. Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα όμως ήταν ότι ήταν έγκυος σε πανομοιότυπα τρίδυμα.

Όπως αποκάλυψε σε βιντεάκι της στο TikTok, ούτε αυτή ούτε ο σύντροφός της έχουν ιστορικό στην οικογένειά τους με δίδυμα ή τρίδυμα. Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και η γέννηση της κόρης της, η οποία σήμερα είναι 3 ετών, τραυματική.

«Ένιωσα γενναία και αποφάσισα να κάνω δεύτερο παιδάκι και ξαφνικά μου έτυχαν… πανομοιότυπα τρίδυμα», σχολίασε.

Τώρα είναι μητέρα 4 παιδιών, όλα κάτω των 3 ετών και το σπίτι της, όπως λέει, είναι πάντα ακατάστατο και η καθημερινότητά της γεμάτη υποχρεώσεις.

Μπορεί στην αρχή να πελάγωσε και να μην ήξερε πώς θα τα έβγαζε πέρα, όμως, τα 3 αγοράκια της ολοκλήρωσαν την οικογένειά της με όμορφο τρόπο και η κορούλα της βρέθηκε με αδερφούς, τους οποίους λατρεύει.

@keepingupwiththekorzons They cute tho 😝 #triplets #tripletsoftiktok #lovethem #babies #momoffour #momtok #isabella #encanto ♬ people with humor are using this sound – Tik Toker

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του