Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης: Η νίκη για το All Star Survivor, οι εκλογές στην Κύπρο, η ξέφρενη ζωή και το σοβαρό ατύχημα στο παιχνίδι

Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης: Ο συγκεκριμένος παίκτης που είδαμε στο Survivor 2017,  ξεχώρισε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό, που λάτρευε να χαζεύει τον “τρελό Κύπριο” τόσο στα αγωνίσματα όσο και στη συμβίωση. Το Αll Star Survivor ξεκινάει την Κυριακή 8/1, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να ζήσουν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, στον Άγιο Δομίνικο.Ποιος είναι όμως ο διαγωνιζόμενος; Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Όσα δεν γνωρίζετε για τον παίκτη

Με καταγωγή από την Λευκωσία Κύπρου, ο 36χρονος γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων.. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση και την ποδηλασία. Είναι δραστήριος και πεισματάρης. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εκπαίδευση που έχει στις καταδύσεις και στα αθλήματα με τα οποία ασχολείται.  Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Επίσης, έχει ασχοληθεί και ως μοντέλο.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Το πάθος για τα αθλήματα και η ξέγνοιαστη ζωή του

Η αγάπη του η μεγάλη ήταν τα αθλήματα και πάντα του άρεσε να δοκιμάζει και κάτι καινούργιο. Λάτρευε τη θάλασσα αλλά και τα αθλήματα στο βουνό. Όταν έβρισκε χρόνο για τον εαυτό του, ο παίκτης των Μαχητών απολάμβανε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και να περνά πολύτιμο χρόνο μαζί τους αλλά και να διασκεδάζει με τους κολλητούς του φίλους σε γνωστά κλαμπς και νυχτερινά κέντρα της Κύπρου. Εκεί, μάλιστα ήταν ήδη διάσημος αφού το μόντελινγκ του είχε δώσει την ευκαιρία να προβάλλεται δημόσια σε πασαρέλες, περιοδικά και εκπομπές της τηλεόρασης.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Το διπλό ατύχημα στο Survivor

Όπως θυμόμαστε, οι τηλεθεατές τον συμπάθησαν χάρη στο έντονο πάθος και την αγωνιστικότητά του στα αθλήματα που σχεδόν πάντα του χαρίζει εύκολα τη νίκη και τη δυνατότητα να εξολοθρεύει τους αντιπάλους του. Μπορεί η κάμερα του Survivor να τον έχει “τσακώσει” δύο φορές να μιλά άσχημα για τους Διασήμους, το γεγονός όμως αυτό δεν ενόχλησε το κοινό που πάντα τον στηρίζει σε όποια του κίνηση.

Όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που είχαν οι Μαχητές όταν το πουλμανάκι της παραγωγής που τους μετέφερε, συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Τότε, ο Μάριος είχε τραυματιστεί στον αυχένα και η Ειρήνη Κολιδά στα πλευρά. Εκείνη αποχώρησε οικειοθελώς, ωστόσο οι καρδιές του γυναικείου πληθυσμού χτυπούσαν αγωνιωδώς για το τι θα κάνει ο Μάριος.

Mετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, επέστρεψε στο παιχνίδι και στα δυνατά ματς του. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Μαχητής – όνομα και πράγμα – έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό και παρά την ταλαιπωρία του, δεν τα παράτησε ποτέ και αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα με πείσμα και πάθος για τη νίκη και τα πολυπόθητα έπαθλα.

Αυτό όμως που είναι πιο αξιόλογο είναι το γεγονός ότι ο Μάριος ποτέ δεν έχει τσακωθεί έντονα με παίκτη ή αντίπαλό του και ποτέ δεν έχει προχωρήσει σε ξεσπάσματα.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Το ζεϊμπέκικο που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό

Το κορυφαίο στιγμιότυπο, που σίγουρα θα έχει μείνει στον ίδιο από τον  Άγιο Δομίνικο ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε μετά τις ελληνοτουρκικές μάχες, στο πάρτι των δύο ομάδων κατά των επεισοδίων για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Έλληνες και Τούρκοι έφαγαν και γλέντησαν με τα τραγούδια του Φαίδων και ο Μάριος Πρίαμος αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και την τουρκική ομάδα όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι εκλογές στην Κύπρο

Μπορεί να μην βγήκε νικητής ο Κύπριος παίκτης που ήταν στην ομάδα των “Μαχητών”, είχε αναλάβει δική του ταξιδιωτική εκπομπή σε κυπριακό κανάλι μετά την συμμετοχή του στο “Survivor”, ενώ πέρυσι τον είδαμε στο μουσικοχορευτικό show “J2US”.

Έπειτα ασχολήθηκε με την πολιτική, αφού ο πρώην “Μαχητής” αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις  βουλευτικές εκλογές της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της ΕΔΕΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε προτάσεις από δύο κόμματα.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Το μήνυμα που έστειλε πριν αναχωρήσει για το All Star Survivor

Λίγο πριν αναχωρήσει, έγραψε τα εξής στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Σε λίγες ώρες αναχωρώ για το μεγαλύτερο και δυσκολότερο ταξίδι ίσως που εχω κάνει . Η μεγάλη στιγμή του Survivor All Stars έφτασε για εμένα . Άγχος , αγωνία , χαρά , συγκίνηση , ενθουσιασμός και πολλά αλλά ειναι στο μυαλό μου. Ενα παιχνιδι που με σημάδεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά το 2017 και μου χάρισε ανεπανάληπτες ιστορίες και στιγμές . Ενα παιχνιδι που μου έδειξε πολλά και με δίδαξε ακόμα περισσότερα σαν άνθρωπο .
2023 και η Ιστορία επαναλαμβάνεται ! Παω για να παρω κατι που άφησα στην μέση και δεν είναι άλλο αυτή την φορά απο την Κούπα του Δυσκολότερου παιχνιδιού στον Κοσμο . Του Survivor All Stars. Θα παλέψω με σεβασμό και αθλητικό πνεύμα για αυτο.
Παω για τα προσωπικά μου θελω Ναι ειναι αλήθεια …
όμως παω και για όλους εσάς εκεί εξω , που πιστέψατε και πιστεύεται σε εμένα. Που με αγκαλιάσατε σαν δικό σας παιδί , αδερφό , φίλο η σαν έναν άγνωστο που γουστάρατε το ποιος είναι. Οφείλω και θα ειμαι ΕΚΕΙ για εσας και για εμένα.
Παμε Μαζι !!!
Υγεια σε ολα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος να ευχηθώ απο καρδιάς . Καλό κουράγιο και Δύναμη σε όλους μας.
Θα βάλω τα δυνατά μου με ψυχή πάντοτε …
να είσαστε σίγουροι όπως κάνω πάντα για το καλύτερο ! 👊
Στο επανιδείν… Μ.Π»

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του