Λεωνίδας Κακούρης: Ο θάνατος της 9χρονης αδερφής του, το παιδί που έχει σαν δικό του με Ρωσίδα και ο μεγάλος έρωτας και τα παιδιά του

Λεωνίδας Κακούρης: Ο δημοφιλής ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει…βαλθεί να κάνει τον κακό στην ελληνική τηλεόραση. Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες εκτόξευσε την καριέρα του και μας θύμισε πόσο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του είναι. Φέτος, τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του επιχειρηματία της νύκτας “Θέμη” στο σίριαλ “Μαύρο Ρόδο” που από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταλέντο του αλλά και τη χημεία που έχει στις σκηνές του με την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Γιάννη Κουκουράκη, που συνεργάζονταν εξίσου επιτυχημένα τις προηγούμενες σεζόν.

Λεωνίδας Κακούρης: Οικογένεια και παιδιά

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και έχει μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη για τα παιδιά του. Όπως είπε στο παρελθόν έχει παντρευτεί με Ρωσίδα χορεύτρια.«Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο. Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος.Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος. Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή. Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια.Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή. Μιας και έφτασε η κουβέντα εκεί θα επικοινωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη για να τον δω. Έτσι κι αλλιώς κάποιους ανθρώπου ς μπορεί να μην τους βλέπουμε αλλά τους κουβαλάμε οπότε, όποια στιγμή και αν τους δεις, νιώθεις πάρα πολύ ωραία».

Λεωνίδας Κακούρης: Ο χαμός της αδερφής του

Ο Λεωνίδας Κακούρης είχε πει σε συνέντευξή του: «Δεν μεγάλωσα εύκολα. Ήμουν παιδί μεταναστών -οι γονείς μου δούλευαν σε εργοστάσιο στην Γερμανία- στην Γερμανία γεννήθηκα. Πολύ γρήγορα όμως, σε ηλικία δύο ετών γύρισα στο χωριό. Είμαι από το Αγρίνιο –ο πατέρας μου από το Καινούργιο και η μητέρα μου από την Αβόρανη. Έμενα σε συγγενείς, κι αυτό ήταν δύσκολο στην αρχή. Με τους γονείς και την αδελφή μου ενωθήκαμε πολύ αργότερα, όταν ήρθαμε όλοι στην Αθήνα, πήγαινα Πέμπτη δημοτικού. Η αδελφή μου πέθανε όταν εγώ ήμουν δεκατριών ετών –ήταν εννέα. Την είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο στο χωριό, την είχαν πάει στο νοσοκομείο εκεί, δεν είχε γίνει σωστή αντιμετώπιση…. Λίγο καιρό μετά άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα επιληψίας, σπασμούς, μέχρι που μπήκε στο Αγία Σοφία και δεν βγήκε ποτέ. Αργότερα σκοτώθηκε ο πατέρας μου σε τροχαίο.

Λεωνίδας Κακούρης: Οι δυσκολίες στη δουλειά του

Ο Λεωνίδας Κακούρης αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του στις Μέλισσες και τα δείγματα καλοσύνης που έδειχνε ο “κακός” της ιστορίας είχαν κάνει τον κόσμο να τον βλέπει με συμπάθεια στον δεύτερο κύκλο.  Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό αναφέρθηκε στα τελευταία γυρίσματα της σειράς αλλά και τον ρόλο του.«Να σας πω την αλήθεια τα γυρίσματα ήταν πολύ κουραστικά, πολύωρα, με πολύ δύσκολες σκηνές. Τελειώνοντας το γύρισμα της ημέρας, πήγαινα στις πρόβες για τη «Μεγάλη πλεκτάνη» κι όταν γύριζα στο σπίτι είχα να μάθω τα λόγια για το επόμενο γύρισμα, αλλά και τα λόγια της παράστασης. Ήταν μια δύσκολη πίστα που έπρεπε να βγει και βγήκε. Και έκανα κι εγώ αρκετές ημέρες για να δω τις σκηνές του τέλους λόγω των προβών. Τις είδα περίπου μία εβδομάδα μετά. Λάμβανα όμως μηνύματα από τον κόσμο και κατάλαβα ότι ήταν πολύ ωραία και δυνατά τα τελευταία επεισόδια. Όταν εντέλει τα είδα κι εγώ, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που τελείωσε η σειρά».

Λεωνίδας Κακούρης: Ο ρόλος του Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες

Για  τον ρόλο στις Μέλισσες είπε: «Για τον Δούκα πιστεύω ότι, αν είχε μεγαλώσει αλλιώς, θα ήταν ένας διαφορετικός άνθρωπος. Είδαμε ότι του έτυχαν κάποια σημαδιακά γεγονότα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Είχε μια πολύ κακή ανατροφή από τον πατέρα του και ήταν και αυτός θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Έριξαν σε ένα παιδάκι την ευθύνη για το θάνατο του αδελφού του και του απαγόρευσαν να παραστεί στην κηδεία. Δεν έλαβε ποτέ αγάπη από τον πατέρα του, σε αντίθεση με τον αδελφό του, τον Μιλτιάδη. Και βρέθηκε στο δρόμο του η Μυρσίνη. Ο Δούκας έχτισε αυτό το σκληρό προσωπείο για να μπορέσει να έχει την αποδοχή και τον σεβασμό. Δεν τον πήρε από τον πατέρα του, θα τον έπαιρνε από όλη την κοινωνία, θα γινόταν ο πρώτος. Και είχε και πολλά θετικά στοιχεία στον χαρακτήρα του. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δούκας ήταν ο άρχοντας του κάμπου, κι όταν πήγαινε κάποια γυναίκα και ζητούσε τη βοήθειά του, την έδινε. Χωρίς να παραβλέπουμε, φυσικά, και τα τερατώδη πράγματα που έκανε».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του