Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας που τον παρέλυσε, ο γάμος με την Καραβάτου και ο τρόπος που ανακοίνωσαν το διαζύγιο στα παιδιά τους

Κρατερός Κατσούλης: Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του στο LAPD δίπλα από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Γιώργο Χρισοστόμου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές αλλά έχει γράψει τη δική του ιστορία και στο θέατρο. Ο ίδιος ήταν ζευγάρι στη ζωή για χρόνια με την Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία παρουσίαζαν από κοινού και πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στην τηλεόραση μέχρι που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κρατερός Κατσούλης: Λίγα λόγια

Ο Κρατερός Κατσούλης (Γενεύη, 21 Αυγούστου 1971) είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία Τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές ως ηθοποιός. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει διάφορες ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, μαζί με την πρώην σύζυγο του και δημοσιογράφο Κατερίνα Καραβάτου, με μακροβιότερη από αυτές την πρωινή εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου στο Star Channel από το 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας

Ο Κρατερός Κατσούλης, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει μιλήσει για αυτό:

“Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή. Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν.

Έπρεπε να δυναμώσω, είχε αποκαλύψει για την πρόσφατη ασθένειά του. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή”,

“Τώρα είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Κρατερός Κατσούλης: Το μεγάλο διαζύγιο

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή κι εκεί που σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον δικηγόρο. Είναι ωραίο να μάθουμε κάποια στιγμή ότι και μία καλή ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του