Κώστας Παπαδόπουλος: Ο ζαχαροπλάστης του Survivor, τα βραβεία, οι μπηχτές στα παιχνίδια, τα 4 παιδιά και τα χρήματα που πήρε

Κώστας Παπαδόπουλος: Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή για το Survivor 2020. Σήμερα, είναι 38 ετών, έχει τέσσερα παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Το Αll Star Survivor ξεκινάει την Κυριακή 8/1, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να ζήσουν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, στον Άγιο Δομίνικος. Πάμε να θυμηθούμε μερικά πράγματα, για τον πρώην παίκτη των “Μαχητών”.

Κώστας Παπαδόπουλος: Όσα δεν γνωρίζετε για τον παίκτη

Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τέσσερες. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας!

Κώστας Παπαδόπουλος: Με πόσα χρήματα είχε φύγει από το παιχνίδι

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες. Το εβδομαδιαίο ποσό του ήταν 1.000 ευρώ. Άρα αφού έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που πήρε είναι 18 χιλιάδες ευρώ.

Κώστας Παπαδόπουλος: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του