Κωνσταντίνος Κάππας: Η οικονομική κρίση, το viral gay φιλί, το παιδί που δεν ήρθε και η σχέση με την ηθοποιό

Κωνσταντίνος Κάππας: Tον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά “Κλείσε τα μάτια” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει παλαιότερα και σε διαφήμιση για γνωστή τράπεζα ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική συμμετοχή του ήταν στη σειρά του Mega “Κούκλες” στο ρόλο του Γεράσιμου. Ο Κώστας Κάππας γεννήθηκε στο Αγρίνιο και σε ηλικία 25 ετών αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, στις οποίες όμως απέτυχε. Έπειτα σπούδασε υποκριτική στο Εργαστήρι της Ρούλας Πατεράκη.

Από το 2001 είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Γωγώ Μπρεμπου. Φήμες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά ενώ το καλοκαίρι του 2011 ακούστηκε πως χώρισαν και μάλιστα οριστικά.

Κωνσταντίνος Κάππας: Η αντίδρασή του στο σενάριο με το περιβόητο gay φιλί

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Κωνσταντίνος σε συνέντευξη του, μίλησε για το τότε περιβόητο gay φιλί – το πρώτο στην ελληνική τηλεόραση – που είχε δώσει σε γνωστή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τον ντόρο που είχε γίνει τότε από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε την αντίδρασή του όταν είδε το σενάριο αλλά και το πώς του φαινόταν όταν είχε γίνει θέμα ακόμη και στο BBC.

«Είχε γίνει χαμός. Τότε σκέφτηκα ότι σκέφτομαι και τώρα. Είτε μου δώσεις ένα σενάριο που πρέπει να κάνω τον δολοφόνο, είτε ένα καλό παιδί, δεν σκέφτομαι κάτι παρά μόνο τι μπορώ να κάνω εγώ με αυτό. Για μια στιγμή είπα, “ωπ, μάλιστα… δύσκολο αυτό, τι θα γίνει;”. Πράγματι αυτό το σκέφτηκα αλλά ήταν για μια μόνο πολύ μικρή στιγμή. Μετά δε με απασχόλησε.

Ένας ρόλος ήταν. Δε μπορούσα να πω κάτι και μάλιστα, μου έκανε εντύπωση που οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν κάτι τέτοιο. Τελικά, παρότι ήμουν από επαρχία ήμουν πολύ μπροστά. Αισθάνθηκα τον μικροαστισμό. Μερικές φορές δεν τους καταλαβαίνω τους δημοσιογράφους» είπε ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Κωνσταντίνος Κάππας: Το παιδί που δεν έκανε

Παρά το γεγονός ότι έχει γραφτεί στο παρελθόν εσφαλμένα ότι ο Κωνσταντίνος Κάππας έχει αποκτήσει παιδί με τη Γωγώ Μπρέμπου, ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια. Μάλιστα στο παρελθόν έχει αναφερθεί στο γεγονός αλλά και στην αγάπη που τρέφει προς τα παιδιά.

«Θα μπορούσα να είχα παντρευτεί και να έχω παιδί. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα δικά μου. Τώρα πια είμαι σε περίεργη ηλικία και έχω συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Όταν γίνεσαι γονιός, αλλάζει η ζωή σου και προσανατολίζεσαι σε έναν άλλον άνθρωπο. Φυσικά αυτό που συμβαίνει είναι κάτι μαγικό, μιας και αποκτάς άλλη σχέση με τα πράγματα. Επιπλέον αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με το θάνατο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να είμαι δεσμευμένος σε έναν άνθρωπο που έπρεπε να τον φροντίζω, να έχω την έγνοια του κάθε λεπτό. Δηλαδή, αν θα ήθελα να φύγω για ένα χρόνο στη Χιλή, δεν θα ήταν εφικτό. Πάντως, αν μου συμβεί, θα χαρώ. Ίσως, τελικά, εμείς οδηγούμε τα πράγματα σε ένα σημείο που αισθανόμαστε καλά με τη ζωή μας. Εγώ αισθάνομαι μια χαρά με τη ζωή μου. Δεν μου λείπει κάτι. Έχω αγάπη, δίνω αγάπη», είχε πει στο περιοδικό People.

Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχω βρεθεί με ένα ευρώ στην τσέπη, είχα τεράστιο πρόβλημα»

Στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους που έχει αντιμετωπίσει οικονομικά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επιτυχημένα σίριαλ που συμμετείχε αλλά και στα διαστήματα που έμεινε χωρίς καθόλου χρήματα.  Τα όνειρα που κάνεις τα πραγματώνεις εκ του ασφαλούς, δεδομένου ότι έπαιξες σε επιτυχημένα σίριαλ κι έβγαλες αρκετά χρήματα;

«Καθόλου δεν συμβαίνει αυτό. Τα λεφτά που έπαιρνα στο ‘Κλείσε τα μάτια’ ήταν λίγα. Θυμάμαι τότε έπαιρνα το επεισόδιο 150.000 δραχμές και την δεύτερη χρονιά 250.000 δραχμές. Και μιλάμε για 35 επεισόδια. Δεν πρόλαβα να βγάλω λεφτά. Κι όταν επρόκειτο να βγάλω λεφτά, τότε που κάναμε τις ‘Κούκλες’ με την Δήμητρα Ματσούκα, κόπηκε λόγω κρίσης στο 17ο επεισόδιο, αντί να κάνουμε 30 επεισόδια. Επίσης, μου έφαγαν εφτά εταιρίες παραγωγής που έκλεισαν. Τη χρονιά που ξέσπασε η κρίση έχασα από δουλειές περίπου 100.000 ευρώ και τότε δεν είχα μία».

Και πώς τα καταφέρνεις να κάνεις αυτά που θέλεις;
«Χωρίς λεφτά -ίσως με λίγα λεφτουδάκια- αλλά με τεράστιο ρίσκο. Απλώς πάντα από παιδί είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στο θέμα της δουλειάς μου. Ό,τι έκανα, το έκανα με αγάπη κατ’ αρχάς για να νιώσω εγώ ωραία και στη συνέχεια για να το μοιραστώ με τον κόσμο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες».

Βρέθηκες ποτέ με ένα ευρώ στην τσέπη;
«Φυσικά κι έχω βρεθεί με ένα ευρώ στην τσέπη. Και πέρυσι με το lockdown λόγω κοροναϊού οι οποίες είχα τέσσερις παραστάσεις που έπαιζαν το καλοκαίρι, όταν κόπηκαν αυτά, είχα τεράστιο πρόβλημα. Όμως όταν δουλεύω και βγάζω λεφτά, αν με εξιτάρει κάτι τα ξοδεύω. Δηλαδή μου είχαν μείνει κάποια λεφτά από προηγούμενες δουλειές μου και όταν βρήκα κάτι που μου άρεσε πολύ στην Λευκάδα, ένα υπέροχο κτίσμα, σε πολύ φθηνή τιμή, ό,τι είχα τα έδωσα εκεί. Και μετά έμεινα πάλι στον άσσο. Λατρεύω τη φύση, τη θάλασσα και τα ταξίδια με τη μηχανή μου. Είναι κάτι που με ξεκουράζει».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του