Κική Αβραμίδου: Ελληνίδα μητέρα 6 παιδιών πέρασε στην Ιατρική Αθηνών και υποκλινόμαστε όλοι στη δύναμη της

Έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και μας απέδειξε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο αν πραγματικά το θέλουμε. Η Κική Αβραμίδου είναι μήτερα 6 παιδιών αλλά δεν την πτόησε καθόλου. Τα παιδιά της είναι ηλικίας από 6 έως και 18 ετών. Ο σύζυγος της είναι στρατιωτικός και εκείνη πλέον είναι φοιτήτρια στην Ιατρική Αθηνών.

Η Κική Αβραμίδου τελείωσε το εσπερινό ΕΠΑΛ στην Κατερίνη, πέρασε με επιτυχία στην Ιατρική Αθηνών.

Μιλώντας στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 αποκάλυψε πώς έφτασε σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Το χρονικό της επιτυχίας της – Πώς τα κατάφερε

“Δεν νομίζω ότι έχω επιτύχει κάτι σημαντικό – θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη. Εργαζόμουν το πρωί, το μεσημέρι με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μιας νοικοκυράς και το βράδυ σχολείο και μετά διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά είχα καταξιωμένους ανθρώπους δίπλα μου, όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που πραγματικά τους είμαι υποχρεωμένη, γιατί χωρίς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος γι αυτά, με στήριξαν πάρα πολύ κυρίως ψυχολογικά παρά εκπαιδευτικά, γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς οι μεγάλοι άνθρωποι χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη λόγω των πολλών υποχρεώσεών μας”, είπε μεταξύ άλλων η πολύτεκνη μητέρα.

Το ιδιαίτερο ευχαριστώ στην καθηγήτρια της

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την καθηγήτρια μου κυρία Πλάτσα – που ήταν ο φύλακας άγγελός μου αλλά και όλων των συμμαθητών μου, γιατί αφιέρωσε χρόνο από τη ζωή της για να μας στηρίξει όλους. Είναι παράδειγμα προς μίμηση, είναι και αυτή πολύτεκνη μητέρα με πολλές υποχρεώσεις”, σημείωσε στη συνέχεια η ίδια.

Πώς θα τα συνδυάσει πλέον όλα – Η βοήθεια από γονείς και σύζυγο

Όπως γράφει το pierianews, σε ερώτηση για το αν θα μπορέσει να τα καταφέρει με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και τις σπουδές της παράλληλα, η πολύτεκνη μητέρα απάντησε: “Έδωσε ψυχή και σώμα σ’ αυτή τη μάχη και θέλω να το προσπαθήσω. Έχω την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου μου, θα επιστρατεύσουμε τους γονείς μας – θα τα καταφέρω. Ελάχιστες ώρες ύπνου είναι το φυσιολογικό για μένα, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του