Κέρδισαν Χώρο, Άλλαξαν Διακόσμηση: Δείτε 12 Κρεβάτια Που Έγιναν Φοβερά Με Κόλπα Από Το ΙΚΕΑ

Κέρδισαν Χώρο, Άλλαξαν Διακόσμηση: Δείτε 12 Κρεβάτια Που Έγιναν Φοβερά Με Κόλπα Από Το ΙΚΕΑ

Αυτά τα κόλπα άλλαξαν εντελώς τη διαμόρφωση των κρεβατιών.

Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος

Η διάσημη συρταριέρα MALM είναι ένα από τα πιο γνωστά έπιπλα του ΙΚΕΑ – αλλά αυτό το κόλπο είναι πανέξυπνο. Εδώ έχει βαφτεί μπλε και ένα στρώμα έχει τοποθετηθεί από πάνω για να παρέχει αποθηκευτικό χώρο σε ένα παιδικό δωμάτιο για ρούχα, βιβλία και παιχνίδια.

Χώρος για όλη την οικογένεια

Αυτό που ήταν αρχικά δύο κρεβάτια KURA από την ΙΚΕΑ είναι τώρα ένα σούπερ κρεβάτι που κοιμάται ολόκληρη η οικογένεια με 7 μέλη! Αυτοί οι γονείς δημιούργησαν ένα άνετο αλλά με ξεχωριστό χώρο για καθένα από τα 5 παιδιά τους για τους εαυτούς τους.

Μια νέα χρήση για ντουλάπια κουζίνας

Αν θέλετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ένα υπερυψωμένο κρεβάτι είναι ό,τι πρέπει. Αλλά για να βρείτε το σωστό έπιπλο για να βάλετε από πάνω το στρώμα είναι μια άλλη ιστορία. Εδώ 9 ντουλάπια κουζίνας με πορτάκια κρύβουν προσωπικά αντικείμενα.

Ένα πλαίσιο κρεβατιού

Αυτό το πλαίσιο κρεβατιού MALM της ΙΚΕΑ πήρε μια σοφιστικέ όψη με την προσθήκη ενός λευκού υφάσματος στην κορυφή.

Μία παιδική λέσχη

Τα υπερυψωμένα κρεβάτια KURA κάνουν την ιδανική επιλογή για παιχνίδι σε κρεβάτια-δεντρόσπιτα. Εδώ τα μωβ και μπλε σπιτάκια ενώνονται στη μέση για να παίζουν άνετα τα αδερφάκια.

Μια καινούρια ταπετσαρία

Ένα βαρετό πλαίσιο κρεβατιού από πεύκο παίρνει μια εντελώς νέα εμφάνιση με τη βοήθεια ενός μάλλινου υφάσματος, και 1.250 συρραπτικά (δεν είναι μεγάλη υπόθεση). Επίσης μου άρεσε πολύ το πώς τα λεπτά ξύλινα πόδια δίνουν μια νότα παλαιού.

Μεγάλος κάθετος αποθηκευτικός χώρος

Αναγνωρίζετε το πλαίσιο; Είναι δύο κομμάτια MANDAL το ένα πάνω από το άλλο μαζί με ράφια STOLMEN δίνοντας μία δυναμική και αποθηκευτική κατασκευή που εξοικονομεί χώρο.

Ένα πιο χαρούμενο κεφαλάρι

Πριν αυτό το κεφαλάρι ήταν ένα απλό και τετράγωνο. Αλλά με ένα καινούριο σχήμα από πάνω και ζωντανά χρώματα δίνει μια άλλη ζωή σε αυτό το εφηβικό κρεβάτι.

Ένα στυλάτο παιδικό κρεβάτι

Αυτά τα κρεβάτια-καναπές είναι ιδανικά για δωμάτια που χρησιμοποιούνται και ως χώρος για ύπνο και για άραγμα, γι’ αυτό αυτή η ιδιοκτήτρια επέλεξε αυτό το κρεβάτι HEMNES για τις κόρες της και πρόσθεσε ένα κοριτσίστικο προσκέφαλο που το κάνει μοναδικό.

Ένας χώρος για παιχνίδι

Θέλετε να πάρετε το βραβείο του καλύτερου γονιού της χρονιάς; Φτιάξτε αυτό το σετ επίπλων από την ΙΚΕΑ με KURA κρεβάτι, TROFAST αποθηκευτικό χώρο και BESTA ραφιέρα και φυσικά μια τσουλήθρα.

Ιδιωτικός χώρος

Λαχτάρατε ένα κομψό και φτηνό χώρισμα; Οι κουρτίνες της ΙΚΕΑ θα σας δώσουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής που θέλετε με τη βοήθεια των καλωδίων από χάλυβα – απλά τραβήξτε τις και θα αισθανθείτε σαν να δραπετεύετε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο.

Συρταριέρες για αποθήκευση

Οι συρταριέρες από την ΙΚΕΑ είναι τέλειες για να μπουν κάτω από ένα κρεβάτι, δημιουργώντας επιπλέον χώρο και φαίνονται κομψές και οργανωμένες. Μας αρέσει στο συγκεκριμένο δωμάτιο που οι λευκές συρταριέρες συνδυάζονται με το άσπρο πάπλωμα για ένα ειρηνικό αποτέλεσμα.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του