Κατιάνα Μπαλανίκα: Η εκρηκτική Σάσα, ο λόγος που φορούσε περούκα, το διαζύγιο και ο γιος, και η συγκλονιστική δήλωση για τον Πάνο Νάτση

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η αγαπημένη ηθοποιός  και τραγουδίστρια, που έχει πρωταγωνιστήσει σε άπειρες τηλεοπτικές σειρές αλλά και στο θέατρο, γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1947. Ο ρόλος που μας έχει μείνει χαρακτηριστικά και την θυμόμαστε για αυτό, είναι της Σάσας από το Ντόλτσε Βίτα.  Στην τηλεόραση σημειώσε τεράστια επιτυχία, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί. Εκτός από τη μεγάλη της αυτή επιτυχία, συμμετείχε και στις “Σαββατογεννημένες” δίπλα από την Ελένη Ράντου με την οποία είχαν εξαιρετική χημεία στο γυαλί και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η καριέρα στην υποκριτική

Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο, στο οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο στην παράσταση “Η Τρισεύγενη” το 1969. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Μέδουσα στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου. Στην “Νεράιδα” συνεργάστηκε με τον Δάκη, τον Φίλιππο Νικολάου και τον Αντώνη Καλογιάννη. Το 1983 στην ΕΡΤ στο σόου “Πράματα και Θάματα” έκανε μουσικά επιθεωρησιακά σκετς, μαζί με την Πωλίνα και τη Σόφη Ζαννίνου. Ακολούθησαν μερικοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι και κάποιες guest εμφανίσεις σε επιτυχημένες σειρές (Οι τρεις Χάριτες και Εμείς και Εμείς). Έγινε ευρέως γνωστή και καθιερώθηκε με τον ρόλο της Σάσας Παπαδήμα μέσα από την σειρά Ντόλτσε Βίτα. Έπειτα ακολούθησαν πολλοί πρωταγωνιστικοί ρόλο όπου την σεζόν 2003 – 2004 ήρθε η μεγάλη επιτυχία. Συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου, την Ράνια Σχίζα και τον Σάκη Μπουλά στην σειρά Σαββατογεννημένες ερμηνεύοντας τον ρόλο της Καίτης Τόνγκα. Αγαπημένοι της και στενοί συνεργάτες είναι, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Κάτια Δανδουλάκη, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Ελένη Ράντου, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Σάκης Μπουλάς και πολλοί άλλοι.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Προσωπική ζωή

Αδελφή της είναι η τραγουδίστρια Sigma Fay. Για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ήταν σύντροφος του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Μαρίνου. Το 1975 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Ασημάκη (1976), ενώ χώρισαν το 2000. Ο Μάκης παντρεύτηκε το 2012 και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Τι είχε δηλώσει ο Στηβ Κακέτσης για τον γιο τους

Ο γιος της γνωστής ηθοποιού παντρεύτηκε το 2012 στο νησάκι του Βίδο στην Κέρκυρα και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της Κατιάνας Μπαλανίκα. Ο ίδιος είναι οικονομολόγος και ζει μόνιμα στο εξωτερικό με την οικογένειά του.

«Πάντρεψα το παιδί μου τον μοναχογιό μου και ακόμα κλαίω! Θυμάμαι ότι ήρθε στο κόσμο πρόωρα, ήταν μόλις 6 μηνών. Ζύγιζε 1 κιλό και 150 γραμμάρια. Τρείς μήνες τον βλέπαμε με την Κατιάνα, μόνο στην θερμοκοιτίδα. Του είχαμε αγοράσει ρουχαλάκια, το μικρότερο νούμερο και του ήταν μεγάλα. Και το Σάββατο, που παντρεύτηκε, τον κοίταζα να στέκεται στην εκκλησία κρατώντας στα χεράκια του την ανθοδέσμη ντυμένος γαμπρός και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Γι’ αυτό ήμουν τόσο συγκινημένος. Και πιο πολύ χάρηκα, που έκανε τον γάμο στην Κέρκυρα. Ήταν “δώρο” στην μητέρα του που κατάγεται απο το νησί και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία!» είχε αποκαλύψει ο Στηβ Κακέτσης.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Ο λόγος που φορούσε περούκα στο Ντόλτσε Βίτα

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε γιατί στη σειρά φορούσε περούκα. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται το χαρακτηριστικό κόκκινο μαλλί της Σάσα.

«Γιατί δεν ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου. Είχα μακριά, μαύρα μαλλιά και δεν ήθελε ούτε να τα κόψω αλλά ούτε και να τα βάψω. Μόλις τέλειωσε η σειρά τα έκοψα πολύ κοντά γιατί ήθελα να κάνω ένα ρόλο», εξήγησε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Και συμπλήρωσε «Βέβαια με βόλευε πάρα πολύ, γιατί όταν ήμουν έξω στον κόσμο είχα τα μαλλιά μου τα μακριά, τα γυαλιά, δε με γνώριζαν και ήμουν ήσυχη».

Κατιάνα Μπαλανίκα: Όσα είπε για το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Νάτση

Η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πάνο Νάτση, μίλησε συγκλονισμένη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, αναφερόμενη στο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Συγκεκριμένα, η Κατιάνα Μπαλανίκα, που είχε παίξει μαζί με τον αδικοχαμένο ηθοποιό στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», ξέσπασε σε δάκρυα, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή.

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω», τόνισε.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του