Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Το εντυπωσιακό κορμί, οι σπουδές στον Αγροτικό τομέα, η ζωή στον Καναδά, η αγάπη για την κολύμβηση και το All Star Survivor

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Το Αll Star Survivor ξεκινάει την Κυριακή 8/1, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να ζήσουν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, στον Άγιο Δομίνικο. Μια από τις παίκτριες που είδαμε στο Survivor 2021, η οποία μας εντυπωσίασε με τις αθλητικές επιδόσεις της στα αθλήματα. Ποια είναι όμως η διαγονιζόμενη; Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Όσα δεν γνωρίζετε για την παίκτρια

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών μαζί με την οικογένεια της, επέστρεψαν στην Αθήνα για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για την Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Αγροτικής Οικονομίας στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών.

Από μικρή έκανε κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ασχολήθηκε με το crossfit συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Δείτε φωτογραφίες 

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του