Καλλιεργεί φράουλες και φροντίζει το κοτέτσι: Τι κάνει σήμερα στα 58 της η «Λόρα» από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»

Την γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο ως Λόρα στην σειρά «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι». Έχουν περάσει σαράντα χρόνια από το τέλος της σειράς και η Μελίσα Γκίλμπερτ ζει μια παρόμοια ζωή με εκείνη της θρυλικής σειράς.

Μετά από σαράντα χρόνια από το τέλος της σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», η Μελίσα Γκίλμπερτ ζει πλέον όντως στην εξοχή.

Μελίσα Γκίλμπερτ: Η ζωή στην εξοχή

Ζει μακριά από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox βρήκε η ηθοποιός. Όπως φαίνεται, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και ζει σε ένα απομονωμένο μικρό σπιτάκι κοντά στο βουνό και μακριά από τα φώτα της υποκριτικής και του θεάματος.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό «People» ότι δεν έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε την ψεύτικη λάμψη των «αστεριών» του Hollywood για να ζήσει κάτω από την φυσική λάμψη του έναστρου ουρανού στα όρη Κάτσκιλ της Νέας Υόρκης μαζί με τον 64χρονο σύζυγό της, Τίμοθι Μπάσφιλντ.

Όπως είχε αναφέρει: «Είναι κάτι το καινούργιο για εμένα, χωρίς βαφή μαλλιών, fillers, εμφυτεύματα ή botox» δήλωσε εξηγώντας ότι πλέον δεν νιώθει την ανάγκη να φαίνεται «τέλεια» κάθε στιγμή, όπως συνέβαινε όταν βρισκόταν στο Hollywood.

Απλά φροντίζω τον εαυτό μου και πραγματικά απολαμβάνω το γεγονός ότι γερνάω λόγω αυτού» σημείωσε.

Μελίσα Γκίλμπερτ: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Όπως είχε αποκαλύψει, άρχισε ξανά να απολαμβάνει την απλή ζωή, όπως την απολάμβανε ο χαρακτήρας της μικρής Λόρα που υποδύθηκε στη δημοφιλή σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», η οποία παιζόταν από το 1974 έως το 1983.

Ενώ πρόσθεσε: «Οι ζωές μας είναι απλές τώρα και υπάρχει μια γλυκύτητα σε αυτή την απλότητα. Και με αυτήν την απλότητα έρχεται μια πραγματική αγάπη για την ηρεμία»

Περνάει την ημέρα της φροντίζοντας το κοτέτσι της, καλλιεργώντας τις δικές της φράουλες ή δημιουργώντας συνθέσεις από λουλούδια μαζί με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2013. Λατρεύει να παίζει με τον σκύλο τους, ενώ συχνά πυκνά την επισκέπτονται οι δύο της γιοι από προηγούμενους γάμους.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του