Ιουλία Καλλιμάνη: Η ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια, ο θάνατος του πατέρα και η εμφάνιση στο J2US

Ιουλία Καλλιμάνη: Ένα νέο αστέρι γεννιέται στον χώρο της μουσικής και το όνομα της είναι Ιουλία Καλλιμάνη. Έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, αλλά από τα 13 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, από μωρό ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική και να γίνει τραγουδίστρια. Στηρίγματα στη ζωή της είναι η μητέρα της και ο αδελφός της, με τους οποίους είναι πολύ δεμένη.

Ι

Ιουλία Καλλιμάνη: Η απώλεια που τη σημάδεψε

Τον πατέρα της τον έχασε δυστυχώς σε ηλικία μόλις 2 ετών, επομένως οι μνήμες της με εκείνον είναι ελάχιστες. Είναι Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό και η ίδια δηλώνει μια πολύ δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται τίποτα.

Ιουλία Καλλιμάνη: Η μουσική πορεία της

Η αλήθεια είναι ό,τι κάπου την έχουμε ξανα δει. Το 2011 είχε συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και είχαν ερμηνεύσει μαζί το τραγούδι «Αξίζω», το οποίο μάλιστα ήταν και το soundtrack της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη.

Μια επίσης σημαντική καλλιτεχνική συνέργειά της, ήταν με τον αγαπημένο της τραγουδιστή, Σταμάτη Γονίδη το 2020, στο κομμάτι «Γυναίκα είναι», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία στο YouTube.

Κυκλοφόρησε το πρώτο της single το 2010 με τίτλο «Μην κοιμηθείς», σε μουσική Στάθη Ξένου και στίχους του Νίκου Γρίτση. Το 2013 κυκλοφορεί το δεύτερο κομμάτι της «Πάρε δώσε» και στη συνέχεια κάνει μια παύση από τη μουσική.

Το 2012, συνεργάζεται  με τον ράπερ Bo, στο τραγούδι «20 χρονών», το οποία μάλιστα έφτασε στην πρώτη θέση των charts.

Λίγα χρόνια μετά, το 2017 όπου η Ιουλία Καλλιμάνη κάνει το μεγάλο comeback στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, “The Voice”. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες της στο δημοφιλές talent show κάνουν θραύση στο YouTube και το 2018 υπογράφει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Sonar Music. Το πρώτο κομμάτι της με τη νέα δισκογραφική της εταιρεία κυκλοφορεί τον Μάιο του 2018 με τίτλο «Φωτιές». Θα κυκλοφορήσει άλλα τέσσερα τραγούδια, τα οποία θα συγκεντρώσουν εκατομμύρια views στο YouTube.

Ιουλία Καλλιμάνη: Η guest εμφάνιση της στο J2US

Η Ιουλία Καλλιμάνη, βρέθηκε στη σκηνή του J2US, αφού ήταν μία από τους καλεσμένους του Νίκου Κοκλώνη, στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου. Η ίδια, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα αρκετά σημεία του καλλίγραμμου σώματός της, έβαλε “φωτιά” στη σκηνή, με την κριτική επιτροπή και το κοινό να διασκεδάζει με τις επιτυχίες της. Εκτός από δικά της τραγούδια, επέλεξε να ερμηνεύσει και επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή, αφιερώνοντας τους τα μάλιστα, αφού η ίδια, ανέβηκε στο σημείο που βρίσκεται το τραπέζι των κριτών.

Ιουλία Καλλιμάνη: Που μπορούμε να την ακούσουμε αυτή την περίοδο

Από τις 18 Νοεμβρίου μπορούμε να την απολαύσουμε στο νυχτερινό κέντρο “Tokyo Theater Athens” μαζί με τον Dj Valentino στα decks, χαρίζοντας μας αξέχαστα parties με μουσική και κέφι σε έναν πολύ όμορφο χώρο.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του