Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η Ελληνίδα Μπελούτσι, η πολύκροτη σχέση με τον Πάνο Βλάχο και το όνειρο στο Λος Άντζελες

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η μελαχρινή καλλονή που πρωταγωνίστησε σε πολλά σίριαλ της τηλεόρασης και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή ηθοποιός έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον συνάδελφο της ηθοποιό Πάνο Βλάχο και αν και είχαν κάνει το… επόμενο βήμα στη σχέση τους, ο έρωτας αυτός τελείωσε με τους δυο τους να βρίσκονται πλέον χωριστά.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς την γνωρίσαμε

Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά είναι και απόφοιτη ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Η πρώτη της εμφάνιση στο γυαλί ήταν στη σειρά «Ο Θησαυρός της Αγγελίνας» στη ΝΕΤ ενώ ακολούθησε η σειρά του ΑΝΤ1 “Λίτσα.com”. Έχει ύψος 1,83 και η σχέση της με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο είχε απασχολήσει για καιρό τα μέσα αφού εκτός από ζευγάρι ήταν και συμπρωταγωνιστές, με τελευταία τους επιτυχία την επιτυχημένη σειρά ”Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο χωρισμός μετά την συγκατοίκηση

Μετά από μήνες που αναρωτιόμασταν αν είναι ή δεν είναι μαζί, μάθαμε την απάντηση και δεν είναι αυτή που ελπίζαμε.

Χώρισαν οριστικά ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πριν από δύο περίπου χρόνια εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στο Λος Αντζελες, δεν είναι πια μαζί.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με φωτογραφίες από τη Φολέγανδρο

Μία σειρά φωτογραφιών από τη Φολέγανδρο δημοσίευσε στο Instagram για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. «Αντίο καλοκαίρι! Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις» έγραψε στη λεζάντα τους.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του