Ιωάννα Πηλίχου: Το άγνωστο περιστατικό σε παραστάση, η σχέση με τον cameraman και οι δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Iωάννα Πηλίχου: Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόπτική σειρά, “Ευτυχισμένοι Μαζί” που υποδυόταν την κόρη της Κατερίνα Λέχου στον ρόλο της Εύας. Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1981 και μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας. Χόρευε ως Cheerleader για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός καθώς περνούσε έξω απο κάποια δραματική σχολή, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, όπως έχει η ίδια δηλώσει.

Ιωάννα Πηλίχου: Η αποκάλυψη για τους Ευτυχισμένοι Μαζί και ο λόγος που δεν πέρασε καλα

Σε μια συνέντευξη της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA “Ευτυχισμένοι μαζί” αποκάλυψε πως δεν πέρασε καλά κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής της, τονίζοντας πως δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω της ξαφνικής αναγνωρισιμότητας.

“Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

“Έμεινα στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει ‘μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα’, αλλά προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο”, πρόσθεσε.

Ιωάννα Πηλίχου: Η επιστροφή στην τηλεόραση και οι δυσκολίες που βίωσε

Μετά από χρόνια απουσίας η Ιωάννα Πηλιχού, την βλέπαμε στην σειρά «Τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε την προηγούμενη καραντίνα και αποκάλυψε αν έχει «περάσει άσχημα» σε προηγούμενες δουλειές της.

«Χαίρομαι που μπορούμε και πηγαίνουμε στη δουλειά, γιατί αυτό που βίωσα τον Μάρτιο, που διακόπηκαν τα πάντα, ήταν αληθινά βίαιο, και οικονομικά με έβγαλε εκτός προϋπολογισμού. Νιώθω λοιπόν τους ανθρώπους που το ξαναπαθαίνουν, και εύχομαι να λήξει αισίως αυτή η πρωτόγνωρη μάστιγα».

Σας βοήθησε να πείτε «ναι» στον ρόλο και το γεγονός ότι σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφονται από τους Ρήγα – Αποστόλου;
«Δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί, αλλά σαφέστατα είναι δύο άνθρωποι που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία. Έχουν δημιουργήσει απίστευτα πράγματα! Σίγουρα λοιπόν άκουσα τα ονόματά τους με πολύ μεγάλη χαρά. Και αυτό που έχουν γράψει όμως διαθέτει από μόνο του μεγάλη αξία και ποιότητα, όπως και το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει δημιουργήσει δουλειές με καλούς ηθοποιούς και ωραία σενάρια. Οπότε είχα στα χέρια μου ένα σπουδαίο “πακέτο”, που με έκανε να θέλω να είμαι μέρος της δουλειάς. Και επαληθεύτηκα, γιατί, εκτός των άλλων, μεταξύ μας έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είναι για μένα πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά, να βλέπεις τον άλλον και να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ότι μπορεί να υποσκάψει τη δουλειά σου».

Ιωάννα Πηλίχου: Προσωπική ζωή

Η ηθοποιός από το 2015 είναι ζευγάρι με τον cameraman, Μάκη Τσούφη και μαζί περνούν όμορφες στιγμές.Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους και είναι αρραβωνιασμένοι.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, η Ιωάννα Πηλιχού είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια: «Δεν έχω πάρει τέτοια απόφαση. Είναι μία πολύ μεγάλη δέσμευση όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου και με το πρόγραμμα που έχω… δεν είναι κάτι που με απασχολεί σε αυτήν τη φάση της ζωής μου».

Ενώ, παλιότερα η ηθοποιός είχε γράψει τα εξής τρυφερά λόγια για το σύντροφό της: «Να μπαίνεις στο σπίτι μετά από μία πολύ μεγάλη μέρα και να μοσχομυρίζει φρεσκοψημένο σπιτικό κέικ που σε περιμένει…#αξίαανεκτίμητη. Όταν νιώθεις το κέντρο του κόσμου για τον άνθρωπό σου κι εκείνος το δικό σου… @makis_tsoufis σε λατρεύω! Απλά!».

Ιωάννα Πηλίχου: Το άγνωστο περιστατικό πάνω στην σκηνή

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δείπνο με φίλους», βίωσε απίστευτες καταστάσεις.

Σε stories της στο Instagram περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε απίστευτος θόρυβος, θεατές είχαν πάει με τα σκυλιά τους στην παράσταση, παιδιά έτρεχαν διαρκώς και ούρλιαζαν, κάποιος πέρασε με το ποδήλατό του πάνω στη σκηνή, ενώ κάποιοι έτρωγαν σουβλάκια!

Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν ότι το καμαρίνι είχε παράθυρο στο οποίο σκαρφάλωναν για να κοιτάξουν μέσα ανήλικα αγόρια, τα οποία πέταξαν πέτρες και μάρμαρα όταν οι ηθοποιοί διαμαρτυρήθηκαν. Μάλιστα, ένα μάρμαρο παραλίγο να πέσει στο κεφάλι της Ιωάννας Πηλιχού.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Πηλιχού
«Και κάπως έτσι σήμερα τελειώσαμε μια από τις πιο δύσκολες παραστάσεις που έχουμε δώσει… Μια παράσταση με απίστευτο θόρυβο, φασαρία, φωνές, παιδιά που έτρεχαν διαρκώς μπροστά μας, ούρλιαζαν, έπαιζαν μουσική στα τηλέφωνά τους, κόσμο που ήρθε με το σκυλί του που γάβγιζε μόνιμα, άλλος θεώρησε ότι πρέπει να περάσει με το ποδήλατό του πάνω από τη σκηνή, άνθρωποι φώναζαν για ησυχία και άλλοι έτρωγαν σουβλάκια, συνάδελφοι έχασαν τα λόγια τους και χάθηκαν εντελώς κατά τη διάρκεια της παράστασης, όλοι μάλλον πάθαμε κρίσεις άγχους και ταχυκαρδία, αλλά το αποκορύφωμα ήταν άλλο.


Τα καμαρίνια που ετοιμαζόμασταν είχαν παράθυρο. Στο γυναικείο καμαρίνι μόνιμα σκαρφάλωναν ανήλικα αγόρια, προσπαθώντας να δουν μέσα. Όταν δεν τους άρεσε που τους είπαμε να κατέβουν, αποφάσισαν να πετάξουν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο. Ήμουν τυχερή και αντί για το κεφάλι μου, χτύπησε σε ένα προστατευτικό σίδερο και επέστρεψε στο πλακόστρωτο» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Πηλιχού.


Στη συνέχεια, σε μήνυμά της προς τους γονείς έγραψε: «Και απευθύνομαι στους γονείς που από τη μια είναι σημαντικό να κατανοήσετε και να διδάξετε και τα παιδιά σας ότι το θέατρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και οι ηθοποιοί εργάζονται από αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Είναι άνθρωποι που εκείνη την ώρα ζουν, αναπνέουν, ακούν, αισθάνονται, ταράζονται, αποσυντονίζονται. Δεν είναι σινεμά ή τηλεόραση.

Και από την άλλη είναι σημαντικό να διδάξετε στα παιδιά σας τον σεβασμό στον προσωπικό χώρο κάποιου και ότι όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν η λύση δεν είναι να πετάνε μάρμαρα και να γίνονται βίαια. Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Είναι πολύ σημαντικό να το διδασκόμαστε από ανήλικοι, και να το σεβόμαστε ως ενήλικοι. Καλό σας βράδυ».


Οι φωτογραφίες με τις πέτρες που ανήρτησε η Ιωάννα Πηλιχού

Ιωάννα Πηλίχου: Τι ανέφερε για τις καταγγελίες στο θέατρο

Η ίδια αρνείται να πάρει τον ρόλο του «δικαστή», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα το θεωρήσουν αυτό τεράστιο θέμα και κάποιοι που θα θεωρήσουν το αντίθετο ακριβώς. Εγώ δεν είμαι δικαστής για να πω κάτι».

Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε αναφερθεί στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του