Ηλίας Μπόγδανος: Ο νικητής του Survivor, το μήνυμα της Billie Eilish, η σχέση με το μοντέλο, το ατύχημα που τον έστειλε στην εντατική και η μπάντα

Ηλίας Μπόγδανος: Ο παίκτης του Survivor 2021, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο παιχνίδι. Αγαπήθηκε απο το κοινό αμέσως, όμως εμείς τον είχαμε δει μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF. Εκεί, είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις, σε μία εκ τις οποίες είχε υποδυθεί την Billie Eilish. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είχε στείλει μήνυμα! Πέρα απο το τραγούδι, έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τρίαθλο και την πυγμαχία.

Το Αll Star Survivor ξεκινάει την Κυριακή 8/1, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να ζήσουν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, στον Άγιο Δομίνικο. Ποιος είναι όμως ο διαγωνιζόμενος; Πάμε να τον μάθουμε καλύτερα!

Ηλίας Μπόγδανος: Όσα δεν γνωρίζετε για τον παίκτη

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO. Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με την μπάντα του έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα όπως: Robbie Williams, David Guetta και Wiz Khalifa.

Έχουν επίσης συμμετάσχει σε μεγάλα festival, μερικά από τα οποία είναι: Rockwave, Eject και Exit Festival. Την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ηλίας Μπόγδανος: Το μήνυμα της συντρόφου του μέσα στο παιχνίδι

Διατηρεί σχέση εδώ και καιρό με το πανέμορφο μοντέλο που την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του GNTM, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Η ίδια θέλησε να στείλει στον αγαπημένο της, ένα μήνυμα συμπαράστασης που έλεγε: «Μερικές φορές δεν μπορώ να κρατηθώ και φωνάζω λες και είμαι κι εγώ στον πάγκο με τα παιδιά και πρόκειται να με ακούσεις και να πάρεις δύναμη από αυτό. Ξέρω όμως ότι εμείς επικοινωνούμε, οπότε σου μεταφέρω κάθε μέρα την θετική μου σκέψη και την ενέργειά μου.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Συνέχισε να ξεπερνάς τα όρια σου και να μεταδίδεις χαρά και αισιοδοξία σε όσους έχουν την τιμή να βρίσκονται γύρω σου! Μέχρι το τέλος… η poudra σου».

Ηλίας Μπόγδανος: Το ατύχημα που τον έστειλε στην εντατική

Στην εκπομπή “Έλα, χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη, για το ατύχημα που τον έκανε να μπει στην εντατική, είχε πει χαρακτηριστικά: “Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν περίπου δέκα χρόνια. Είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο, με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ δεν είχα τα μάτια μου εκατό, είχε πράσινο, ξεκίνησα, με χτύπησε… και είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση, δεν ήταν απλά ένα ατύχημα. Όταν ξύπνησα, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να σκάμε αν έχουμε την υγεία μας”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του