Ιφιγένεια Τζόλα: Ο ρόλος στο Νησί, η Βασιλική από τη Γη της ελιάς και η αποκάλυψη για τον Διονύση Παπανδρέου

Ιφιγένεια Τζόλα: Το μικρό κοριτσάκι που έκλεψε τις εντυπώσεις με το ύφος και τις ατάκες του στο Νησί που προβλήθηκε πριν χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, έχει γίνει μια εντυπωσιακή νέα κοπέλα που πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς, ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυσυζητημένα σίριαλ της τηλεόρασης. Η ίδια έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις από τη ζωή της “Βασιλικής” που έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον “Φίλιππο” ενώ οι οικογένειές τους βρίσκονταν σε μια μεγάλη βεντέτα.

Ιφιγένεια Τζόλα: Πρώτα χρόνια και υποκριτική

Το ταξίδι στο χώρο ξεκίνησε σε ηλικία των 8 ετών

«Πρώτη μου επαφή με το χώρο ήταν σε ηλικία οκτώ ετών, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι η υποκριτική ήταν η δουλειά με την οποία ήθελα να ασχοληθώ και από την οποία πλέον αποκομίζω ευχάριστες και παραγωγικές στιγμές. Το να έχεις συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που σου αρέσει και να εργάζεσαι πάνω σε αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, θα έλεγα λοιπόν πως, μέσα από τους ρόλους που κλήθηκα να ενσαρκώσω, αλλά και από τη θέλησή μου να αποδώσω όσο καλύτερα γινόταν τον εκάστοτε χαρακτήρα, εξελίχθηκα και ως άνθρωπος. Κάθε ρόλος έχει να προσφέρει διάφορα στοιχεία, είτε θετικά είτε αρνητικά, από τα οποία επιλέγουμε ποια θα αφομοιώσουμε και εκτός επαγγέλματος. Έμαθα από νωρίς να είμαι πειθαρχημένη, να σέβομαι και να εκτιμώ τους συνεργάτες μου. αλλά και να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου και τον εαυτό μου. Θεωρώ άλλωστε ότι ο κάθε ρόλος κρύβει κατά κάποιον τρόπο μια υπαρκτή αλήθεια»

Πώς έκανες το ντεμπούτο σου σε ηλικία μόλις 8 ετών;

«Το ενδιαφέρον μου για την υποκριτική είχε γίνει αισθητό από πολύ μικρή ηλικία καθώς προσπαθούσα να μιμηθώ καθετί που αιχμαλώτιζε το ενδιαφέρον μου, είτε επρόκειτο για παιδικό τραγούδι είτε για σκηνή από σειρά ή ταινία. Καθώς έβλεπα παιδιά ηθοποιούς στην τηλεόραση, είπα στους γονείς μου ότι θα ήθελα να το κάνω κι εγώ αφοί πιστεύει πως ήταν κάτι εφικτό. Έτσι γράφτηκα σε πρακτορείο και λίγο μετά μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ για το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τον οποίο εντέλει έκλεισα».

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Γη της Ελιάς

Η νεαρή πρωταγωνίστρια είναι 22 χρονών και έχει μπει στον κόσμο της υποκριτικής από την ηλικία των οκτώ ετών. Παράλληλα με την δουλειά της σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες.Στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται την αδελφή του Στέφανου. Μια αρκετά συνεσταλμένη κοπέλα που ζει στη σκιά της μητέρας της. Προσπαθεί να μην της εναντιώνεται, αλλά η μεταξύ τους κόντρα έχει τσακίσει την αυτοπεποίθησή της. Ένας νέος, θα αρχίσει σταδιακά να γίνεται ο πρώτος της μεγάλος έρωτας, αλλά η βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους καταδικάζει αυτή τη σχέση.

Ιφιγένεια Τζόλα: Πώς είναι η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου;

«Ο Ανδρέας Γεωργίου και η συνεργασία μου μαζί του ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, για το οποίο είμαι ευγνώμων. Η συνεργασία προέκυψε γιατί μια φίλη της μητέρας μου είχε ακούσει ότι γινόταν ένα κάστινγκ και ήξερε ότι εγώ ασχολούμαι με την υποκριτική, με ενημέρωσε και πήγα. Ύστερα από τρεις δοκιμαστικές σκηνές ήρθε ο ρόλος στις “8 Λέξεις”, εκεί όπου βρήκα εξαιρετικούς ανθρώπους, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Έμαθα πάρα πολλά και τους νιώθω τόσο πολύ κοντά μου, που για εμένα είναι τόσο ιδανικές και τέλειες αυτές οι συνθήκες που είναι ένα όμορφο όνειρο το οποίο διαρκεί 3,5 χρόνια», δήλωσε αρχικά και συνέχισε για τη «Γη της ελιάς»:

«Είναι ένας ρόλος τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους, οπότε δοκίμασα τον εαυτό μου σε κάτι ακόμα. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι είχα και έχω να ενσαρκώσω έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, με πεισμώνει στο να εξελιχθώ. Μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί βλέπω και την ανταπόκριση του κόσμου. Απολαμβάνω την επιτυχία του ρόλου και της σειράς και πέρα από το προσωπικό κομμάτι, είναι τόση μεγάλη η αγάπη του κόσμου που με συγκινεί».

Ιφιγένεια Τζόλα: Θα μπορούσε να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου;

Σε μία από τις συνεντεύξεις της  η νεαρή αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το ενδεχόμενο να έκανε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, που το τηλεοπτικό κοινό τους έχει αγαπήσει τόσο πολύ μαζί ως ζευγάρι.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του