Ιφιγένεια Πιερίδου: Απο αστυνόμος Αθηνά σε αγρότισσα της Μάνης, η κούκλα αδερφή, η αγάπη για την γυμναστική και το modelling

Ιφιγένεια Πιερίδου: Την γνωρίσαμε πρώτη φορά, ως αστυνόμο Αθηνά, στο Τατουάζ με τον Ανδρέα Γεωργίου. Φέτος την βλέπουμε να  υποδύεται την Ευτυχία στη σειρά, Η Γη της Ελιάς και έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1992 και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Έχει κάνει σπουδές στον χορό, το τραγούδι και το θέατρο, αποφοιτώντας από τη σχολή London Studio Centre του Λονδίνου.Έχει μια αδερφή, η οποία είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια, την Έλενα και είναι πολύ δεμένες.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε στα 16 της να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Ιφιγένεια Πιερίδου: Ο ρόλος στη “Γη της Ελιάς”

Η Ευτυχία Κάσση λοιπόν στη Γη της Ελιάς, είναι φίλη της Άννας. Φιλότιμη και καλόκαρδη κοπέλα. Έχει σταθεί άτυχη στα προσωπικά της, καθώς είχε σχέση με τον Ανέστη, αλλά εκείνος τη ζήλευε και την κακοποιούσε, γι’ αυτό και χώρισαν. Προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της, αλλά εκείνος δεν την αφήνει.

Ιφιγένεια Πιερίδου: H γυμναστική στην ζωή της

Όπως έχουμε δει και στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, η ηθοποιός έχει μια αδυναμία στην γυμναστική κι αυτό φαίνεται.

Η ηθοποιός φροντίζει τον εαυτό της και όπως έχει αναφέρει: «Όταν αγαπάς τον εαυτό σου εννοείται ότι σε ενδιαφέρει και η εικόνα σου. Γυμνάζομαι κι αυτό γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά. Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή, λατρεύω το καλό φαγητό και γενικά δεν μου αρέσει να στερούμαι τίποτα σε αυτό το κομμάτι. Το μυστικό για μένα είναι να τρως λίγο απ’ όλα!»

Ιφιγένεια Πιερίδου: Προσωπική ζωή

Η γνωστή ηθοποιός, προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που γνωρίζουμε ελάχιστα για εκείνη.

Ιφιγένεια Πιερίδου: Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμός της

Η ηθοποιος Ιφιγένεια Πιερίδου, την έχουμε αγαπήσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες της και της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του