Ίδια η Angelina Jolie: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» μεγάλωσε κι όλοι νομίζουν ότι είναι ζωντανή κούκλα

Η Τιλάν Μπλοντό,  «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία πανέμορφη γυναίκα, χωρίς πλαστικές.

Τιλάν Μπλοντό: Όσα δεν γνωρίζετε για εκείνη

Έχει καταγωγή από τη Γαλλία,, στα τέσσερα της έγινε διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο για το υπέροχο πρόσωπό της και τα έντονα μάτια της, με αποτέλεσμα δικαίως να χαρακτηριστεί ως το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο.

Κόρη του ποδοσφαιριστή Πάτρικ Μπλοντό και της ηθοποιού Βερόνικα Λούμπρι, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των τεσσάρων ετών και το 2005 συμμετείχε σε επίδειξη μόδας του οίκου Jean Paul Gaultier, περπατώντας στην πασαρέλα πλάι σε ενήλικα μοντέλα.

Αρκετοί, έβλεπαν στο πρόσωπό της μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την Brigitte Bardot και την Kate Moss, αλλά και την Angelina Jolie αργότερα.

Με το πέρασμα των χρόνων, η Τιλάν πρωταγωνιστούσε σε ολοένα και περισσότερα περιοδικά μόδας και fashion shows και σε ηλικία 10 ετών, φωτογραφήθηκε για ένα αφιέρωμα της VOGUE και έγινε ένα από τα νεαρότερα μοντέλα που είχαν βρεθεί στις σελίδες του περιοδικού.

Σε ηλικία 13 ετών, πρωταγωνίστησε στο πρώτο της εξώφυλλο του ιταλικού περιοδικού Jalouse, ενώ δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στο πρακτορείο μοντέλων IMG, στο οποίο ανήκαν μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως η Bella και Gigi Hadid, αλλά και η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber.

Η Τιλάν Μπλοντό έχει συνεργαστεί με πασίγνωστες εταιρείες και οίκους μόδας, όπως η L’ Oreal και οι Dolce & Gabbana, αλλά και πλάι σε κορυφαία ονόματα, όπως η Zendaya.

Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο δεν έχει κάνει καριέρα μόνο στο μόντελινγκ, αλλά το 2015, έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στο «Belle & Sebastian: The Adventure Continues» ως Gabriele, ενώ το 2018 ξεκίνησε τη δική της σειρά ρούχων που ονομάζεται «Heaven May».

Επίσης, θα παίξει σε δύο ταινίες, το «Helvellyn Edge» και το «The Loneliest Boy in the World».

Σχετικά με τα social media, η 21χρονη μετρά πάνω από 6 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ενώ παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια στον χώρο της μόδας – και όχι μόνο.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του