Η τελευταία επιθυμία του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού»: Τι ζήτησε λίγο πριν πεθάνει ο Τόλης Βοσκόπουλος και η συγκίνηση της Μαρίας και της Άντζελας Γκερέκου

Ο θάνατος του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Η Άντζελα Γκερέκου και η μοναχοκόρη τους Μαρία, τον αποχαιρέτησαν με βαθιά θλίψη. Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Η τελευταία επιθυμία του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

Παράλληλα, η Άντζελα Γκερέκου μετά την κηδεία του τραγουδιστή θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους και αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας.

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του