Η νέα ζωή στην Αμερική και οι επεμβάσεις στο πρόσωπο: Το sex symbol του ΄90 Ίνα Λαζοπούλου σε μια σπάνια εμφάνιση 10 χρόνια μετά

Η Ίνα Λαζοπούλου, την δεκαετία του ’90, αποτελούσε sex symbol με τεράστια καριέρα στο μοντελινγκ. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έκανε πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ίνα Λαζοπούλου: Το sex symbol της δεκαετίας του ΄90

Έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών και τις περισσότερες φορές δεν άφηνε πολλά στην αντρική φαντασία.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της και τελικά κατάφερε να την κερδίσει, αλλά το 2000 αποφάσισε να κάνει ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι.

Ίνα Λαζοπούλου: Η εικόνα της σήμερα

Τα τελευταία χρόνια, κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ μέσα από το Instagram συχνά μαθαίνουμε πράγματα για την προσωπική της ζωή και οι followers της σπεύδουν να της σχολιάσουν και φυσικά να της κάνουν like.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ίνα Λαζοπούλου στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της βόλτας της όπου είχε πάει να κάνει τις αγορές της.

Ντυμένη casual, με εμφανή τα σημάδια των πλαστικών επεμβάσεων, δεν θα μπορούσε να μην μαγνητίσει τα βλέμματα. Όπως θα δείτε, μπορεί να έχει αλλάξει λίγο, αλλά παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του