Η νέα ζωή στην Αμερική και ο ρόλος της μαμάς: Η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς που αγαπήσαμε παραμένει ίδια και εντυπωσιακή

Η Χαρά Σμύρου είναι από τις ηθοποιούς των ‘οοs που έχουν καταφέρει να μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού. Ο ρόλος της Ματούλας στο «Καφέ της Χαράς» χάρισε τεράστια αναγνωρισιμότητα στην ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί τη φήμη της, αποφασίζοντας να σπουδάσει ψυχολογία και να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.

Τι κάνει σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Η Χαρά είναι 13 ολόκληρα χρόνια παντρεμένη και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στη Νέα Υόρκη. Δεν αγαπά τα social media και αποφεύγει να απασχολεί τα Μέσα, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της την υποκριτική.

Σήμερα, έχει κλείσει τα 45 της χρόνια (όσο απίστευτο κι αν φαντάζει αυτό από την ολοκαίνουργια φωτογραφία που το dailymedia.com.gr εξασφάλισε για εσάς!) και είναι πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά. Με χάλκινο μαλλί, αψεγάδιαστο πρόσωπο και ελάχιστα μακιγιαρισμένη, η Χαρά μας κάνει να σκεφτόμαστε πως θα είχε πολλά ακόμα να δώσει στην ελληνική μυθοπλασία.

Related posts

Δεν κατάφερε να σωθεί από τη φωτιά: Όταν η Αθανασία Παρασκευοπούλου κάηκε αβοήθητη αγκαλιά με τα 4 παιδιά της

Έξι χρόνια από τον θάνατό της Ζωή Λάσκαρη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Σαν σήμερα το 1940 το καταδρομικό «Έλλη» τορπιλίζεται από τους Ιταλούς στην Τήνο