H Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι»: Θυμηθείτε Τις Πιο Όμορφες Ηθοποιούς Του Ελληνικού Κινηματογράφου

H Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι»: Θυμηθείτε Τις Πιο Όμορφες Ηθοποιούς Του Ελληνικού Κινηματογράφου

Ελληνίδες Ηθοποιοί: Γνωρίζετε ποιες ήταν οι πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου; Γνωρίζετε πως ήταν οι πιο γνωστές Ελληνίδες εκείνη την εποχή; Ποιες ηθοποιοί έκαναν τους άνδρες να χάνουν τα λόγια τους; Δείτε παρακάτω το αφιέρωμά μας.

Όμως, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε από τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις περιγραφές, είναι βέβαιο πως θα ξετρελαθείτε. Οι συγκεκριμένες ηθοποιοί ήταν το κάτι άλλο. Πολλοί άνδρες θα ήθελαν να της είχαν στο πλευρό τους. Ακόμη και εκείνοι της σύγχρονης εποχής.

Ζωή Λάσκαρη: Πρόκειται για όμορφη, γλυκιά και τολμηρή γυναίκα. Ήταν ναζιάρα, έξυπνη και το βλέμμα της μπορούσε να σε μαγέψει.

Μάρθα Καραγιάννη: Προκαλούσε το θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού, με τις καμπύλες της, την ομορφιά της και τις χορευτικές κινήσεις της.

Νόρα Βαλσάμη: Λεπτεπίλεπτη, όμορφη και γλυκιά. Ήταν το κορίτσι που ήθελε να έχει κάθε άντρας για γυναίκα του.

Ελένη Προκοπίου: Η ίδια χόρευε σε διάφορες κινηματογραφικές παραγορές. Είχε υπέροχο πρόσωπο, άψογο κορμί και περίσσια χάρη. Το βέβαιο είναι πως έκλεψε εκατομμύρια ανδρικά βλέμματα.

Ρία Δελούτση: Πρόκειται για μία γυναίκα – έργο τέχνης. Μπορεί κάλιστα να πει κάποιος πως αποτελούσε τη Μόνικα Μπελούτσι του Ελληνικού κινηματογράφου. Η ίδια είχε πάρα πολύ ωραίο μπούστο, το οποίο ξετρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του