Γυναίκα Vegan απελευθέρωσε αστακό: Πλήρωσε 230$ για έναν 100χρονο αστακό και έσωσε το θαλάσσιο ζώο

Γυναίκα Vegan απελευθέρωσε αστακό: Πλήρωσε 230$ για έναν 100χρονο αστακό και έσωσε το θαλάσσιο ζώο

Ένας αστακός 100 ετών επέστρεψε ξανά στη ζωή χάρη στη βίγκαν Κέιτι Κόνκλιν, η οποία έσωσε το θαλάσσιο ζώο.

Ο αστακός, ονόματι King Louie, πιάστηκε από τον Rodney MacDonald στον κόλπο του Fundy στο New Brunswick, μια από τις θαλάσσιες επαρχίες του ανατολικού Καναδά. Ο MacDonald πήγε το μεγάλο ζώο στο κατάστημα θαλασσινών της οικογένειάς του, το Alma Lobster Shop. Η επιχείρηση μοιράστηκε εικόνες του King Louie στο Facebook, πυροδοτώντας συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει με τον αστακό, ο οποίος έχει μήκος 1 μέτρο και 200 εκατοστά και προβλέπεται να είναι περίπου ενός αιώνα ζωής, σύμφωνα με την συνιδιοκτήτρια του Alma Lobster Shop Catherine MacDonald.

Η Κόνκλιν, η οποία ζει σχεδόν 230 μίλια μακριά στη Νέα Σκωτία, πλήρωσε 230 δολάρια στην οικογένεια με το σκεπτικό ότι ο Βασιλιάς Λούι θα απελευθερωθεί ξανά στη θάλασσα.

Ο ΜακΝτόναλντ πήγε τον Βασιλιά Λούι στο κέντρο του κόλπου για να τον απελευθερώσει. «Ο Rodney MacDonald έκανε αυτό που έρχεται αφύσικα σε έναν ψαρά αστακού: έβαλε τον αστακό ξανά στο νερό», ανέφερε το CTV News . Πριν κατεβάσει τον King Louie στο νερό, ο MacDonald είπε: «Ευχαριστώ Katie».

Μιλώντας στο CTV News, η Conklin είπε ότι ελπίζει ο αστακός να ζήσει μια «ευτυχισμένη ζωή» στο φυσικό του περιβάλλον και να περάσει τα γονίδιά του στην επόμενη γενιά. Ο ερευνητής Adam Cook είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ο King Louie έχει «υψηλές πιθανότητες επιβίωσης».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του