Γιώτα Φέστα: Η Εισαγγελέας του Σασμού, η κουμπαριά με τον Καφετζόπουλο και η δήλωσή της για τους Έλληνες

Γιώτα Φέστα: Η γνωστή ηθοποιός συστήθηκε πριν πολλά χρόνια στο κοινό όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο. Υπηρετεί τον καλλιτεχνικό χώρο πιστά και φέτος την απολαμβάνουμε στο πολυσυζητημένο σίριαλ του Σασμού ως Εισαγγελέα. Η ίδια κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί συχνά τα μέσα αλλά πάντοτε έχει κάτι εύστοχο και καλό να πει για την ελληνική τηλεόραση και τους συνεργάτες της.

Γιώτα Φέστα: Βιογραφικά στοιχεία

Η Γιώτα Φέστα γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα, είναι 65 ετών, σπούδασε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει δυο κόρες. Δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δεν “απασχολεί” τα μέσα αν δεν έχει κάτι να πει. Αφήνει τη δουλειά και την πορεία της να μιλήσει για εκείνη και ο καλλιτεχνικός κόσμος την αγαπά και τη σέβεται.

Γιώτα Φέστα: Ο ρόλος στο Σασμό

Η Γιώτα Φέστα όπως είχε γίνει γνωστό το καλοκαίρι, εισβάλλει στην δεύτερη σεζόν του Σασμού. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο της πρώην συζύγου του Παύλου Βρουλάκη και θα υποδύεται μια εισαγγελέα.

Γιώτα Φέστα: Η κουμπαριά με τον Αντώνη Καφετζόπουλο

Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και έχει δηλώσει για τον ίδιο και τη Γιώτα Φέστα: Προτιμούσα να πηγαίνω στο γήπεδο παρά στο θέατρο. Πάντα μου φαινόταν τέλεια αυτή η δουλειά. Ο πατέρας μου με έβαζε να παίζω σε κάποιες μικρές σκηνές στην τηλεόραση. Σε μια σκηνή κάποτε, όταν ήμουν 8 ετών, με είχαν πιάσει τα κλάματα, γιατί δήθεν με είχαν απαγάγει και ο ηθοποιός που το έκανε έπρεπε να είναι λίγο απότομος μαζί μου. Είναι και η νονά μου ηθοποιός, η Γιώτα Φέστα, η οποία ήταν πολύ κοντά μου».

Γιώτα Φέστα: «Ο Έλληνας είχε μάθει στα μεγάλα πράγματα»

Σε παλιότερη της συνέντευξη η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει για τους Έλληνες:

Ο Έλληνας είχε μάθει να τη σκαπουλάρει από τα δύσκολα….

Βέβαια. Και όχι μόνο. Ο Έλληνας είχε μάθει στα μεγάλα πράγματα. Μεγάλα σπίτια, μεγάλα σπίτια, μεγάλες ταβέρνες, σε μια χώρα που δεν τα χρειάζεται αυτά. Ζούσαμε λίγο παραφύση. Η φύση μας διδάσκει-έτσι δεν είναι;

Οι Τέχνες, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αποτελούν φάρο στα δύσκολα;

Αισθάνομαι πως ναι. Και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι. Για την επόμενη γενιά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πολλοί νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέατρο σε ένα κοινωνικό του κομμάτι, και ευρεία πολιτικό, “δίνουν το δρόμο στη ζωή”, μέσα από τη μελέτη τους στις Τέχνες. Το βλέπω γύρω μου, στους νέους ανθρώπους, που προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο σκέψης τις καταστάσεις. Διακρίνω μια σοβαρότητα στο τρόπο σκέψης τους, που πιθανότατα, εμείς στην ηλικία τους, δεν είχαμε. Οι νέοι ψάχνονται. Δεν αφήνουν τα πράγματα στη μοίρα τους.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του