Γιώργος Βελισσάρης: To «αηδόνι των πανηγυριών», η γυναίκα που έκλεψε στα 16, ο τραγουδιστής γιος και οι δηλώσεις για το survivor

Γιώργος Βελισσάρης: Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς, αφού η καριέρα του έχει μια ανοδική πορεία και ο κόσμος μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό σόου τον έχει αγκαλιάσει, όσο ποτέ άλλωτε.  Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Ηλείας, πέρα από το τραγούδι, ασχολείται με το κλαρίνο και τα δημοτικά τραγούδια. Επίσης, ο γιος του ασχολείται με την μουσική και ακολουθεί τα βήματα του.

Γιώργος Βελισσάρης: Η ζωή του τραγουδιστή

Είναι γέννημα θρέμμα του νομού Ηλείας -γεννήθηκε σε ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου, τα Τσίπιανα- και από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδά στα πανηγύρια και τις γιορτές που διοργανώνονταν στον τόπο του. «Σε ένα τέτοιο πανηγύρι -ήταν, θυμάμαι, Δεκαπενταύγουστος- ανέβηκα στο πάλκο και τραγούδησα για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο. Ο κλαρινίστας Κώστας Κόκκορης, που με άκουσε σε αυτή την πρώτη μου εμφάνιση, με πήρε μαζί του σε διάφορα γλέντια στην Τρίπολη. Μαζί του έμεινα περίπου τέσσερα χρόνια» λέει ο ίδιος για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Κατόπιν πήγε στην Πάτρα, όπου συνέχισε να τραγουδάει σε πανηγύρια δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες του είδους, όπως ο Αλέκος Κιτσάκης, η Φιλιώ Πυργάκη, ο Γιάννης Κωνσταντίνου, ο Κώστας Μετζελόπουλος, η Αλέκα Φραγκούλη, από τους οποίους, βέβαια, διδάχτηκε πολλά για το τραγούδι. Ερχόμενος στην Αθήνα, έκανε εμφανίσεις σε πολλά νυχτερινά κέντρα που φιλοξενούν τραγουδιστές του είδους, ανάμεσά τους τα Ελατος, Αγρίμια, Γλυκοχάραμα, και κατά καιρούς πραγματοποιούσε περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία, διασκεδάζοντας τους ομογενείς μας.

Γιώργος Βελισσάρης: Οι εκδηλώσεις θαυμασμού

Όπως είχε πει σε μια παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει για το θαυμασμό, που παίρνει από τον κόσμο: «Όταν ακούω ότι είμαι ο “Σάκης Ρουβάς του δημοτικού”, το θεωρώ υπερβολή, αλλά είναι καλοδεχούμενο. Έχουν κάνει τατουάζ το όνομά μου, μου έχουν πάρει θαυμαστές το ρολόι και το παντελόνι μου»,

Γιώργος Βελισσάρης: Η ευτυχισμένη οικογένεια

Ο Γιώργος Βελισσάρης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Δήμητρα Κυριακοπούλου με την οποία ο Γιώργος Βελισσάρης έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το πρώτο της παιδί η γυναίκα του το έφερε στον κόσμο 16,5 ετών.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στο protothema και είχε αποκαλύψει: « Έχω μία υπέροχη γυναίκα και τρία υπέροχα παιδιά. Δυο μεγαλύτερες κόρες κι έναν μικρότερο γιο. Είμαι ευτυχισμένος. Μικροπαντρεύτηκα. Ήταν ξαφνικός και κεραυνοβόλος έρωτας με τη γυναίκα μου. Δεν μου έχει φύγει, ούτε θα φύγει ποτέ. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα γιατί εκείνη κρατάει το σπίτι. Είμαι ευλογημένος από τον θεό. Εγώ δουλεύω κάθε μέρα. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής έχει αναφέρει πως: “Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου. Τα παιδιά τα μεγαλώνει η μάνα. Προσπαθώ να τους παίρνω μαζί στα πανηγύρια για να τους βλέπω κιόλας. Γιατί τη μέρα κοιμάμαι και το βράδυ δουλεύω. Συνέχεια ταξιδεύω. Δηλαδή μου έχει τύχει να φύγω από την Ξάνθη, και να πάω στην Καλαμάτα, από κει να επιστρέψω στην Πάτρα, όπου και μετά να πάω στον Πύργο.

Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι όλη την ώρα. Όταν έχω τον πιτσιρικά μαζί, άμα θέλει τον ανεβάζω στη σκηνή και λέει κι εκείνος κανένα τραγούδι».

Γιώργος Βελισσάρης: «Θα πήγαινα άνετα στο Survivor, μου αρέσουν πολύ τα ακραία πράγματα»

Ο Γιώργος Βελισσάρης σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε πως  είναι χειμερινός κολυμβητής, αφού και η κάμερα τον “τσάκωσε” να κάνει τις βόλτες του στη παραλία. Βούτηξε στη θάλασσα και λίγο μετά την έξοδό του, ξεκίνησε να μας μιλάει για όλο αυτό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση και γενικότερα οτιδήποτε ακραίο και extreme μπορεί να τύχει. Μάλιστα, δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να λάβει μέρος στο Survivor, γιατί είναι κάτι ακραίο και το concept του ταιριάζει πολύ.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του