Γιώργος Καράβας: Η συνεργασία με τον οίκο Hermès, ο ρόλος στο GNTM και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη Ραφαέλλα Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας είναι το νέο πρόσωπο που θα βλέπουμε στον φετινό κύκλο του GNTM 3 και θα είναι ο coach των μοντέλων. Είναι 39 ετών και έχει μία σπουδαία καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Γιώργος Καράβας: Η οικογένεια με τη Ραφαέλλα Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος εδώ και οκτώ χρόνια με τη Ραφαέλα Ψαρρού και έχουν δυο παιδιά. Έχουν έναν γιο εφτά χρονών και μια κόρη πέντε χρονών. Ο coach του GNTM έχει σπουδάσει Αθλητική δημοσιογραφία στο New York College και έχει εργαστεί ως personal trainer. Είναι γεννημένος στην Αθήνα.

Γιώργος Καράβας: Η συνεργασία με τον οίκο Hermès και όσα επακολούθησαν

Η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna. To 2012 ο διάσημος οίκος Hermès ζήτησε από τον Γιώργο Καράβα να φωτογραφηθεί ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του ενώ μέσα στην επόμενη τετραετία τον εμπιστεύτηκε άλλες έξι φορές. Με ένα τόσο ισχυρό όνομα στο βιογραφικό του και με σύμμαχο την ακαταμάχητη ελληνική ομορφιά του, ήταν θέμα χρόνου να έρθουν κι άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry, ενώ περιοδικά όπως το L’ Uomo Vogue, GQ και L’Officiel Homme τον έχουν συμπεριλάβει στις σελίδες τους.

Το 2020 κυκλοφόρησε τη δική του συλλογή με ρούχα, σε συνεργασία με το κορυφαίο αντρικό brand, DANTE ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Γιώργος Καράβας: Η γνωριμία και ο γάμος με τη Ραφαέλα

Η Ραφαέλα έχει δικό της nail bar στο Μαρούσι και συγκεκριμένα το “You ‘ve got Nails by RAF”.

«Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012!
Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε.

Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών», είχε δηλώσει τότε το μοντέλο

Δείτε φωτογραφίες τους από τον προσωπικό λογαριασμό της Ραφαέλας στο Instagram:

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του