Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συνεργασία με την πρώην γυναίκα του, η σχέση με τη Γερονικολού και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε την εμφάνιση του στις οθόνες μας με το σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που έπαιξε δίπλα σε σημαντικά ονόματα, έκανε τον τηλεοπτικό γιο της Χρύσας Ρώπα και ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ο ίδιος αργότερα συμμετείχε σε πολλά σίριαλ και ο κόσμος τον έμαθε καλύτερα μέσα από την “Πολυκατοικία” που συμπρωταγωνιστούσε με τη Βάσω Λασκαράκη. Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι στη ζωή, παντρεύτηκαν, απέκτησαν μαζί την μονάκριβη κόρη τους Εύα, όμως μετά από χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σήμερα, είναι δύο γονείς, φίλοι και συνεργάτες που έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή αφού εκείνος ζει με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού και η πρώην σύζυγός του είναι παντρεμένη με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Λίγα λόγια

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στη Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. [εκκρεμεί παραπομπή] Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή “Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το δύσκολο διαζύγιο

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά διατηρούν καλές σχέσεις για το καλό της κόρης τους.Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης Εύας.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η Κατερίνα Γερονικολού στη ζωή του

«Δεν είχα κανένα λόγο να κρύψω τη σχέση μου μαζί της. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό σε πολλούς τομείς (…) Η Κατερίνα δεν περίμενε ότι θα πάρει τέτοια δημοσιότητα η σχέση μας. Όμως όλο αυτό μεταξύ μας έχει εξελιχθεί σωστά και όμορφα» είπε ο ηθοποιός για την τωρινή σχέση του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συνεργασία με την πρώην γυναίκα του

O ηθοποιός στο σίριαλ συνεργάζεται με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη. Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» ανέφερε για τη συνεργασία τους: «Βρε εδώ έχουμε παιδί, συνεργαζόμαστε για το παιδί, θα ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε σε ένα σήριαλ στο οποίο δεν βρισκόμαστε καν στο πλατό;».

Γιάννης Τσιμιτσέλης:  Η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού

Η επιθυμία να αποκτήσεις ένα δεύτερο παιδί;

Οπως είπα, δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω κι εδώ. Ετσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω, δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να ‘ρθει το παιδί, θε να ‘ρθει.Ένα πολύ κοντινό όνειρο, ποιο είναι; Από φέτος και τα επόμενα χρόνια, να κάνω ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Μου έχει λείψει πολύ αυτό. Θέλω να αλλάξω λίγο παραστάσεις. Θέλω να κάνω διακοπές και με την κόρη μου και με την Κατερίνα (Γερονικολού), να χαλαρώνω, να γεμίζω μπαταρίες και να επιστρέφω.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τι επάγγελμα θα διάλεγε αν δεν ήταν ηθοποιός;

Δεν έκανα σχέδια στη ζωή μου. Και την υποκριτική δεν τη σχεδίασα, δεν ήταν προμελετημένο, απλά μου προέκυψε όταν ήμουν στο λύκειο. Είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να δράσουν και να αντιμετωπίσουν τα πράγματα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οπότε θα μπορούσα να κάνω και οτιδήποτε άλλο.Δεν θα με πείραζε. Σίγουρα θα είχε να κάνει με κόσμο, με την κοινωνική συναναστροφή. Δεν θα ήθελα να είμαι σε ένα γραφείο. Μου αρέσουν . τα επαγγέλματα με τα οποία μπορείς να εξελιχθείς. Θεωρώ ότι αυτό το επάγγελμα που έχω επιλέξει δεν έχει ταβάνι και δεν έχει και ηλικία.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του