Γιαγιά Χρησιμοποίησε Εκατομμύρια Ευρώ Περιουσία Και Δημιούργησε Καταφύγιο Σκύλων

Γιαγιά Χρησιμοποίησε Εκατομμύρια Ευρώ Περιουσία Και Δημιούργησε Καταφύγιο Σκύλων

Γιαγιά: Από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα. Η 76χρονη Sandy ταξίδεψε από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην τέχνη και τα ζώα. «Η ευτυχία προέρχεται από τη βοήθεια αυτών των ζώων», είπε.

Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που, λόγω πραγμάτων στη ζωή, έχουν μια καλή οικογενειακή οικονομική κατάσταση που τους επιτρέπει να μην πάθουν σοκ όταν ανεξαρτητοποιηθούν. Και αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα προνόμιο που ελάχιστοι μπορούν να απολαύσουν.

Ποια είναι η Sandy

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που, γνωρίζοντας αυτή την προνομιακή θέση, προτιμούν να συνεισφέρουν στην κοινωνία με αυτά τα χρήματα και να τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Αυτή είναι η περίπτωση της Sandy , μιας 76χρονης γυναίκας που γεννήθηκε σε οικογένεια εκατομμυριούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όταν έγινε 21 ετών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κληρονομιά που της είχε αφήσει η οικογένειά της για να δημιουργήσει το Magic Mountain Animal Shelter στην Ελλάδα.

H αλλαγή στη ζωή της Sandy

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail , η ζωή της Sandy δεν ήταν ποτέ δύσκολη καθώς ο πατέρας της ήταν αξιωματικός του βρετανικού στρατού και η οικογένειά τους είχε πολλές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να είναι μέλη μιας ελίτ στη χώρα τους.

Ωστόσο, αυτή η ζωή για τη Σάντι άρχισε να τον κουράζει . Αυτό που την άλλαξε ήταν όταν ο αδερφός της αυτοκτόνησε μετά από μια έντονη κατάθλιψη που προκλήθηκε από τον τρόπο ζωής που έκαναν: οι γονείς τους δεν τους άφηναν να μιλούν σε κανέναν, αλλά ήθελαν να συναναστρέφονται μόνο με ισχυρές οικογένειες.

Ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα

Η ζωή τους σημαδεύτηκε επίσης από ένα αυστηρό και πειθαρχημένο στυλ, καθώς μεγάλωσε σε οικοτροφείο ενώ οι γονείς τους έλειπαν για επαγγελματικούς λόγους. Με τον καιρό συνειδητοποίησε ότι αυτό το είδος ζωής δεν ήταν για εκείνη.

Έτσι, δραπέτευσε από τη ζωή του σοσιαλιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτάσει στην Ελλάδα και να επιβιώσει με την τέχνη της. «Ο λόγος που ήρθα στην Ελλάδα ήταν γιατί ήταν ένας τρόπος να ξεφύγω από ένα ταξικό σύστημα στο οποίο δεν ήθελα πραγματικά να χωρέσω. Υπήρχαν ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους μπορούσα να κάνω παρέα, αλλά όχι με άλλους», είπε.

Με αυτή την ελευθερία, η Σάντυ άρχισε να κάνει κάτι για το οποίο ήταν πολύ παθιασμένη και ένιωθε ότι ήταν το κάλεσμα της: να βοηθάει εγκαταλελειμμένα ζώα.

Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποίησε ένα μεγάλο μέρος της κληρονομιάς της, που είχε εξοικονομήσει για δεκαετίες, για να δημιουργήσει ένα καταφύγιο για τη διάσωση ζώων. Εδώ ξοδεύει περισσότερα από 4 χιλιάδες δολάρια για τη συντήρηση των ζώων, οπότε τα τελευταία χρόνια ήταν περίπλοκα.

Παρόλα αυτά, νιώθει χαρούμενη που μπορεί να βοηθήσει τα κατοικίδιά της. « Είναι η παλιά ιστορία, τα χρήματα σου επιτρέπουν να κάνεις πράγματα, αλλά η ευτυχία προέρχεται από το να βοηθάς αυτά τα ζώα. Τώρα πρέπει να σκεφτώ άλλους τρόπους για να συγκεντρώσω τα χρήματά μου για να τους στηρίξω, αλλά δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα », πρόσθεσε η Σάντι.

« Ελπίζω να είμαι καλά στην υγεία μου για να συνεχίσω. Το σχέδιό μου είναι να μείνω στο μέρος που μένω και κάποιος να συνεχίσει να το διαχειρίζεται και να μένει στο σπίτι », έκλεισε ο φροντιστής.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του