Για την προσφορά του στη δημοσιογραφία: Η βράβευση του Νίκου Ευαγγελάτου από το Ίδρυμα Μπότση

Για την προσφορά του στη δημοσιογραφία: Η βράβευση του Νίκου Ευαγγελάτου από το Ίδρυμα Μπότση

Μια ιδιαίτερη τιμή βίωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν λίγο καιρό, καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του στη Δημοσιογραφία με το βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης».

Πιο συγκεκριμένα, ε το Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης» τιμήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου.

O θεσμός δημιουργήθηκε προς τιμήν του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ, πρωτοπόρου των Γλωσσικών Τεχνολογιών και ιδρυτικού μέλους της διοικούσας του ECI, αείμνηστου Γιώργου Καραγιάννη.

Η φετινή 37η Τελετή Βραβείων Α.Β. Μπότση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στο Ζάππειο έδωσαν το παρών προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου – όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης- αλλά και του θεάματος όπως η Μπέσσυ Αργυράκη.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του