Φωτεινή Πετρογιάννη: Η δημοσιογραφία, το πρόβλημα υγείας της και το αγεφύρωτο χάσμα με τον πατέρα της

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η δημοσιογραφία δεν άργησε να μπει στη ζωή της και πάντοτε ήξερε πως είναι αυτό που της ταιριάζει. Η ίδια είναι 37 ετών και την έχουμε δει σε πολλές στιγμές της καριέρας της τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να βγει δημόσια και να μιλήσει για όσα σκέφτεται και αυτό είναι κάτι που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά σε εκείνη.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Πρώτα βήματα

Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.Ξεκίνησε από το κανάλι του Alpha, πρώτα έκανε εκπομπή στην τηλεόραση, και έπειτα βρισκόταν σε πάνελ σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “Talk Show” με τον Μανώλη Καψή, το “Λόγω TiVis” με τον Γιώργο Βαγιάτα, τις “Αποδείξεις” (ως ρεπόρτερ) με το Νίκο Ευαγγελάτο, την “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη, το “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, το “Pop up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και “το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα.

Επίσης, έχει παρουσιάσει ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, αλλά και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η ασθένεια

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο “Όλα για τη Ζωή μας” για την περιπέτειά της με την ενδομητρίωση. Είχε πει χαρακτηριστικά: “Ένιωσα ένα σημείο κάτω χαμηλά σαν να πάλλεται και κάπως θορυβήθηκα γιατί καταλάβαινα κάποια σημάδια. Πήγα στο γιατρό και είχα μια κύστη πέντε εκατοστών και διαφορετική από τις προηγούμενες”.

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” είχε δηλώσει: “Έχω ενδομητρίωση και από πολύ σχετικά μικρή ηλικία, στα 27 περίπου που έκανα το πρώτο μου χειρουργείο ήξερα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην κάνω παιδί. Δεν είναι απόλυτο. Ο γιατρός μου, μου είπε πως είναι καλό μέχρι τα 31 να έχω κάνει ένα παιδάκι. Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι πιέστηκα και είπα “πρέπει να κάνω παιδί στα 31″.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Μιλά για τις δυσκολίες με τον πατέρα της

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει εξομολογηθεί πως είναι πιο “δεμένη” με τον μπαμπά της παρ’ότι είχαν μια διαρκής κόντρα. Ο πατέρας της δεν είχε πάει στο μαιευτήριο να τη δει, γιατί ήθελε το παιδί να ήταν αγόρι και είχε θυμώσει. Είχε όμως συνεχή διαμάχη και με τη μαμά της, η οποία ήθελε να φοράει φούστες, σαν κοριτσάκι, ενώ ο μπαμπάς της δεν είχε θέμα με το κομμάτι των ρούχων.Όπως είχε επισημάνει στο περιοδικό “Τηλέραμα”: “Με τον μπαμπά μου δεν είχα καλές σχέσεις ποτέ, αν και κατά έναν περίεργο τρόπο του είχα πάντα αδυναμία. Δεν τα πήγαιναν καλά με τη μαμά μου, παρότι ήταν πάντα μαζί και δε χώρισαν ποτέ“

Ακόμη, είχε αναφερθεί και στην άνοια από την οποία πάσχει ο πατέρας της: “Ο μπαμπάς μου έχει σοβαρά θέματα με τη μνήμη του, προσπάθησα να γεφυρώσω αυτό το χάσμα, γιατί πλέον φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει μια μέρα και δε θα με θυμάται. Θέλω να κλείσουμε τον κύκλο της ζωής μας αγαπημένοι και να κάνω ό,τι μπορώ ώστε οι τελευταίες του αναμνήσεις από εμένα να είναι ευτυχισμένες”.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Προσωπική ζωή

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του 36χρονου Μιχαήλ Ρουμπή, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και έχει μια κόρη από την προηγούμενη σχέση του.Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη, όμως αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους, θέλοντας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Επιπλέον, η όμορφη δημοσιογράφος έχει έναν υπέροχο σκύλο, που είναι η λατρεία της ζωής της, ο οποίος είναι 8 χρονών και τον έχει ονομάσει “Mocca”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του