Φαγητό Μέσα Στη Θάλασσα: Το Μοναδικό Εστιατόριο Στην Ελλάδα Που Μπορείς Να Φας Μέσα Στη Θάλασσα

Φαγητό Μέσα Στη Θάλασσα: Το Μοναδικό Εστιατόριο Στην Ελλάδα Που Μπορείς Να Φας Μέσα Στη Θάλασσα

Ονειρεύεστε να τρώτε…μέσα στη θάλασσα σε ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά; Τότε σας έχουμε την λύση!

Μόλις οχτώ χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, ανάμεσα στις Μπενίτσες και το Πέραμα, υπάρχει ένα εστιατόριο μέσα.. στη θάλασσα!

Kάτω από το παλάτι του Αχιλλείου, εκεί που η πριγκίπισσα Σίσσυ επέλεξε να μείνει για να χαρεί την Κερκυραϊκή ύπαιθρο που τόσο λάτρευε και δίπλα από τη γέφυρα Κάιζερ που χτίστηκε από το Γερμανό αυτοκράτορα Γουλιέλμο Β’, βρίσκεται ένας ξεχωριστός χώρος που κληρονόμησε την ονομασία του, από την ιστορική αυτή γέφυρα.

Πρόκειται για το Kaiser Bridge Restaurant, το μοναδικό ίσως εστιατόριο στην Ελλάδα που σε υποδέχεται κυριολεκτικά.. πάνω στο κύμα.

Με μεγάλη ιστορία –άλλωστε χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950- είναι από τα πρώτα εστιατόρια του νησιού, το οποίο μάλιστα αποτελούσε στέκι για την αφρόκρεμα της εποχής.

Το τοπίο είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό. Όταν βραδιάζει όμως και ο έναστρος ουρανός γίνεται ένα με τη θάλασσα, γίνεται ακόμη πιο ωραίο.

Οι εικόνες είναι μαγευτικές..

Πηγή

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του